Boldogok Lakatos Márk átváltoztatott női

Újra tavasz van és minden megváltozik! Nagy nehezen újraéled minden, még ha sokat is kellett rá várni, az emberekben újra indulnak a téli hidegben és sötétben lefagyott programok. Felidéződik bennünk a zöld fák láttán érzett izgalom, bezsongunk és lázasan készülődni kezdünk...mire is? Új kalandokra, új ismeretségekre, új ízekre, színekre és talán ismeretlen, vonzó részegítő új élményekre.

Mi is újratöltjük a Szeretem a testem programjait, hiszen a mi műsorunkban alapvető fontosságú a külső és belső átalakulás, változás, kitavaszodás. Új hölgyek, lányok, nők, asszonyok pozitív változását indítjuk el, Soma szavaival élve "új vágányra irányítva" a sokszor kilátástalannak ítélt sorsokat.

Persze ilyenkor felmerül a kérdés: és mi történt azokkal a hölgyekkel, akiknek már tavaly ősszel beloptuk a tavaszt az életükbe. Álljon itt néhány gondolat Melindától, aki büszkén sétál azóta Debrecen utcáin, Barbitól, akinek azóta többen udvarolnak, de ő a párja udvarlását fogadja szívesen és Edittől, aki tudja hogy x lábán nem változtattunk, de a műsor után büszke magára és kihúzza magát.

Melinda: "Még otthon a főzéshez is kisminkelem magam. Valahogy jobban megy így a háztartási munka is."

lak03

Barbi: "Ma már tudom, hogy amellett, hogy anya vagyok, lehetek nő is. Méghozzá jó nő!"

lak01

Edit: "A műsor óta bár lefogytam jó néhány kilót, most sem vagyok topmodell. Most is X lábaim vannak, nincs feszes hasam, de már el tudom fogadni magam és tudom, hogy nem vagyok sem csúnyább, sem kevesebb más nőknél."

lak02

Na hát most már értik ugye, hogy miért imádom csinálni ezt a műsort! Nézzék tavasszal is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra