Sportcipőrajongók, figyelem!


Újabb mérföldkő a magyar sneakerkultúra történetében. A Subvibe Premium Style szomszédságában ugyanis megnyílt a White Label Shop, ahol neves és népszerű külföldi gyártók egyedi és limitált példányszámban előállított darabjait vásárolhatják meg azok, akik kicsit már unják a bumfordi deszkáscipőket és az emós papucscsukák sem tartoznak a kedvenceik közé. Természetesen mi is ellátogattunk a helyszínre és örömmel vettük tudomásul, hogy végre van egy hely a fővárosban, ahol elfogadható számban képviseltetik magukat a női cipők.

 

A mi tetszésünket legjobban az Adidas Sleek Series darabjai nyerték el. Leginkább pedig arra hölgyek számára tervezett, magasszárú Nike-surranóra csodálkoztunk rá, melyet a sarokrész felett szatén fodrok díszítenek. Bár a budapesti utcákat nem biztos, hogy koptatnák vele, mutatós darab.  

Persze a kínálat nagy részét a férfiak számára készült lábbelik teszik ki. Természetesen itt is érződik a vissza a 80-as évekbe hangulat, ugyanis nagyon sok neonszínekben pompázó, magasszárú cipő sorakozik a polcokon. A retroirányvonal mellett több távol-keleti mintával dísztett tornacipőt, illetve kordbársony és tweedhez hasonló betoldású lábbelit láttunk. Nem kerülte el a figyelműnket az a cipő sem, melynek orrát lakkszerű réteggel volt bevonva.

Az üzletben többek között a következő márkák képviseltetik magukat: Nike, Reebok, Adidas (főként az Originals modellek, de találtunk egy Flavours of The World darabot is), a hip-hop előadó és producer Pharell és a Bathing Ape alapítójának, Nigonak közös cége a Billionaire Boys Club/Ice Cream, az amerikai Alife, a japán Maharishi és a New Balance. (Ez utóbbi három cég termékeit Magyarországon csak itt lehet kapni.)

A végére pedig egy kis programajánló. November 22-én lesz a bolt nyitóbulija az Events Hallban, az est sztárvendége pedig nem más, mint Mos Def, a brooklyni hip-hop legenda és színész.

White Label

Cím: Budapest, V., Irányi utca 5.
Nyitva tartás:
Hétfőtől péntekig: 11-19 h
Szombat: 12-16 h

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek