Megvan 2020 Szupertanára! A tanárnő, aki nem fél hibázni

Véget ért a Lidl és a Dívány közös pályázata, melyben idén a 2020-as év digitális Szupertanárát kerestük. A rendhagyó tanévben olyan pedagógusok jelentkezését vártuk, akik egyedi módszereiket, gyerekbarát szemléletüket és kreativitásukat a digitális oktatás hónapjaiban is alkalmazni tudták, és a nehézségek ellenére többet, jobbat hoztak ki ebből az időszakból is. Az idei pályázatra rekordszámú pályamunka érkezett, és csúcsot döntött a leadott szavazatok száma is – a szakmai zsűri által kiválasztott három pályázat sorrendjéről ezúttal is közönségszavazás döntött. Tízezrek mozdultak meg az ország különböző pontjain annak érdekében, hogy a legjobbnak ítélt pedagógust juttassák a végső győzelemhez. 2020 Szupertanárát, Lenhardtné Kwaysser Fatimét Budakalászon, a Szentistvántelepi Általános Iskolában kerestük fel a jó hírrel.

 

 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.