Kíváncsi vagy, milyen egy igazán szuper tanár? Ismerd meg őt!

Véget ért a 2019-es év Szupertanár versenye, melyet a Lidllel egy hónapja indítottunk útjára. Olyan pedagógusok jelentkezését vártuk, akik kreatív módszereikkel, egyedi stílusukkal igyekeznek minél több színt vinni az oktatásba azzal a kitűzött céllal, hogy a diákoknak a tanulás örömforrás legyen. Rengeteg izgalmas pályamunka érkezett az ország számos pontjáról, amiből kiderült, hogy bővelkedünk az ilyen pedagógusokban. A szakmai zsűri által kiválasztott három döntősünk közül olvasóink szavazatai alapján dőlt el, hogy ki legyen 2019 Szupertanára. Utunk így Sopronba, a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola falai közé vezetett, ahol nyertesünket, Halvax Juliannát kérdeztük.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.