Brad Pittnek sem könnyű ám lenni, a bíróság szemrebbenés nélkül utasítja el kéréseit

GettyImages-495939634

Folyamatos a huzavona Angelina Jolie Brad Pitt között gyermekelhelyezés-ügyileg.

A kaliforniai legfelsőbb bíróság ugyanis elutasította Brad Pitt kérelmét, hogy vizsgálja felül a volt feleségével, Angelina Jolie-val  való megegyezését, ám azt elég gyorsan lesöpörték a jogtudorok az asztalról – tudta meg a People Magazin.

A történet dióhéjban annyi, hogy a legutóbbi döntés alapján közösen gyakorolták volna a gyermekfelügyeletet, de John W. Ouderkirk bírót egy úgynevezett adminisztratív hiba miatt kizárták a perből, ez viszont hatályon kívül helyezte a korábbi döntést. 

Szóval szeptemberben Brad Pitt összehívta ügyvédjeit, a legfelsőbb bíróságot az ügy felülvizsgálatára kérték, azonban a People magazinhoz eljuttatott ítélet alapján a színész kérelmét elutasították, ami azt jelenti, hogy Jolie és Pitt ügye jelenleg ugyanott tart, ahol 2018-ban, szóval a  színész továbbra sem láthatja a kiskorú gyerekeit, hacsak nem átlapoz néhány bulvárújságot. Ők egyébként a 17 éves Pax, a 16 éves Zahara, a 15 éves Shiloh, és a 13 éves ikrek, Vivienne és Knox.

Jolie nem is leplezte örömét, ügyvédje szerdai közleményében azt írta, hogy a színésznő üdvözli a döntést, illetve, hogy továbbra is a családjára összpontosít, és örül annak, hogy gyermekei jólétét nem az erkölcstelen viselkedés fogja irányítani. Itt vélhetően Pittre és viselt dolgaira gondolhatott.

Oszd meg másokkal is!
Mustra