Rami Malek elmondta, mit tanít majd meg a gyermekének, ha eljön az idő

GettyImages-1205291842

Rami Malek a kedvenc dolgairól beszélt, így tehát megosztott egy bölcsességet, amelyet barátnőjétől, Lucy Boyntontól tanult, és a későbbiekben gyermekének is szeretné megtanítani.

A Bohém rapszódia sztárja megosztotta tanácsait a nagyérdeművel, amelyet jövőbeli fiának vagy lányának szán, és amelyet tulajdonképpen Lucy Boyntontól hallott, akivel a Bohém Rapszódiában szerepelt, majd a 2018-as film forgatása közben randizni kezdett.

Ezt elloptam Lucy-tól: van egy Aldous Huxley-idézet, ami mindössze a következő: „Csináld lazán!” - osztotta meg Malek, az angol író és filozófus népszerű mondását idézve, amit a gyermeknevelésében is hitvallásának érez.

Malek és Boynton azóta egy pár, hogy mindketten az Oscar-díjas Freddie Mercury életrajzi filmben játszottak. A pár titokban tartotta a liezont, majd 2019 elején erősítették meg, hogy együtt vannak. 

A Bohemian Rhapsody-ról szólva, Rami Malek azt mondta, ez a kedvenc filmje azok közül, amikben  szerepelt, mert a forgatáson talált magának számos jó barátot, akik egész életében a „kincsei” lesznek. És találkoztam Freddie-vel – fűzte hozzá. 

Egy másik interjúban a gyerekkori emlékeiről is beszélt kedvenc ünnepével kapcsolatban, ami tényleg itt van a kanyarban.

„Imádom a Halloween-t. Minden Tim Burton-karakternek beöltöztem már. Egyszer nagyon jó Edward Scissorhands voltam" – mondta a 2017-es jelmezéről.

Rami Malek

Rami Malek 2016-ban Emmy-díjat nyert a Mr. Robotban nyújtott főszerepléséért, és ugyanezért a szerepéért 2016-ban és 2017-ben is Golden Globe-díjra jelölték. Egyébként számos filmben és sorozatban játszott mellékszerepeket, így az Éjszaka a múzeumban trilógiában, amelyben a fáraót alakította, vagy az Alkonyat – Hajnalhasadás című film második részében, ahol Benjamint, egy egyiptomi vámpírt személyesített meg. Legnagyobb alakítását eddig azonban vitathatatlanul 2018-ban hozta, amikor Freddie Mercury bőrbébe bújt a Bohém rapszódia című filmben, amelyért Golden Globe és Oscar-díjat is kapott.

Oszd meg másokkal is!
Mustra