Radics Gigi tudja, milyen az igazi ünnep

Egy éves a kislánya, Bella.

Éppen egy éve, hogy megszületett Radics Gigi kislánya, és ahogy az az aranytorkú énekesnőhöz illik, természetesen rendesen megadta az ünneplés módját. 

Instagram-oldalán is megmutatta az énekesnő, hogy hogyan telt az ünnep, és jól láthatóan nem aprózta el a készülődést. A képeket az ebédlőasztal konfettiben úszik, a babarózsaszín tortát pedig unikornis őrzi. 

„El sem hiszem, hogy már 1 éves az én szerelmem, elképesztő, hogy repül az idő, legjobb érzés a világon, hogy te itt vagy velem angyalkám. Szeretlek örökké és még nagyon sok születésnapot kívánok neked!  Köszönjük a sok kedves köszöntést” – fogalmazott az énekesnő legújabb Instagram-bejegyzésében. 

Nagy ünnep volt ez a családnak, de természetesen Gigi követői sem hagyhatták szó nélkül az örömöt. A bejegyzést eddig több mint 3500-an kedvelték, rengeteg jókívánság érkezett, és valószínűleg a dömpingnek még mindig nincs vége. 

Amikor a baba három hónapos volt, az énekesnő a Story Magazinnak azt mondta, minden ünnep, minden egyes nap új értelmet nyer, hogy Bella is velük van. „Varázslatos érzés, ugyanakkor az idő előrehaladtával egyre egyértelműbb, hogy az anyaságot nem lehet könyvből megtanulni, erre képtelenség előre tökéletesen felkészülni” – tette hozzá. 

Beszámolt arról is, hogy az anyai ösztönök Bella születésekor jöttek elő belőle.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek