5 hollywoodi házasság, amibe valahogy a dadus is belekeveredett

GettyImages-134592456

Nézzük, kik adták fel a biztonságot a pillanatnyi örömökért.

Nem mindig csak a csillogásról szól a hollywoodi hírességek élete, még akkor sem, ha úgy tűnhet, hogy két embert egymásnak szánt a sors. Sokszor még a rivaldafény is kevés a boldogsághoz, és a hűtlenség felüti a fejét kedvenc sztárjaink életében is – hiába, ők sem istenek, még akkor sem, ha szeretik úgy láttatni őket –, és bizony többször is előfordult már, hogy ezek a szakítások azért történnek meg, mert a férfi éppen a dajkát szemelte ki magának.

Kellemetlen, de ilyen is előfordult már a sztárok történelmében, lássunk néhány példát alább, amelyeket innen szemezgettünk. 

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver.
Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver.J. Redmond / Getty Images Hungary

Arnold Schwarzenegger

A Terminátor kapcsolata a házvezetőnővel és egyben dajkával, Mildred Patricia Baenával nagyjából véget is vetett a házasságának Maria Shriverrel. Az történt ugyanis a messzi-messzi galaxisban még 1997-ben, hogy bár a volt kaliforniai kormányzónak sikerült éveken át titokban tartania hűtlenségét, végül természetesen ez a sztori is a címlapokra került, amikor kiderült, hogy a színész teherbe ejtette a feleségét és a dadust is. 

Az élet fura kis fintora, hogy a két gyerek pár nap különbséggel látta meg a napvilágot. Így tehát duplán dagadhatott az egykori kormányzó melle, hiszen megszületett nejével negyedik közös gyereke, nem sokkal később pedig a bébiszitter adott életet szerelmük gyümölcsének. 

Az talán nem teljesen meglepő, hogy amint a szaftos kis részletek címlapra kerültek, Maria benyújtotta a válókeresetet.

Robin Williams és Marsha Garces.
Robin Williams és Marsha Garces.L. Cohen / Getty Images Hungary

Robin Williams

Robin Williamst lehetett szeretni vagy nem szeretni, de ettől függetlenül nagyjából az egész világ gyászba borult, amikor a színész 2014-ben saját kezével vetett véget életének. Nagy sikerű alakításai ellenére természetesen azért ő sem olyan volt, mint a ma született bárány. Első felesége, Valerie Velardi valószínűleg nem volt felhőtlenül boldog, amikor kiderült, hogy Williams megcsalja őt egy Michelle Tish Carter nevű nővel, aki aztán később be is perelte a színészt, mert elhallgatta előle, hogy herpeszvírusa van, és azzal vádolta meg a férfit, hogy a 80-as években azt tovább is adta neki. Az ügyet peren kívül rendezték, de a színész ügyei itt még nem értek véget.

Williams és a felesége1988-ban váltak el, miután a komikus beleszeretett fiuk bébiszitterébe, Marsha Garcesbe. Mire kimondták a boldogító igent, a dadus már hat hónapos terhes volt. 

Mick Jagger, a pultakrobata.
Mick Jagger, a pultakrobata.Jeff Hahne / Getty Images Hungary

Mick Jagger

Valószínűleg a legendás zenész sem rettenetesen gátlásos, ha a szexre terelődik a szó, ugyanis ő állítólag Claire Houseman dadus kegyeit élvezte a konyhapulton, miközben felesége, Jerry Hall egy másik szobában aludt. Mick Jaggernek egyébként közismerten nem nagy erénye a hűség, de meséljen a dadus alább.

„Még mindig nem tudom, hogyan történhetett, de hirtelen Mick a hajamat simogatta, és nekem tetszett. Aztán egymás karjaiban voltunk. Felkapott a reggelizőpultra, és lehúzta a nadrágomat. Szenvedélyesen csókolóztunk, teljesen beleszédültem. A következő dolog, amire emlékszem, hogy szeretkezünk” – elevenítette fel az affér részleteit a bébiszitter. Az aktus állítólag annyira nem volt felemelő, de remélhetőleg komolyabb lelki sérülést nem szerzett senki. 

Ben Affleck, a sármőr.
Ben Affleck, a sármőr.Franco Origlia / Getty Images Hungary

Ben Affleck

Miközben Ben Affleck még Jennifer Garner férje volt, különböző pletykák keringtek arról, hogy viszonya van a gyerekek bébiszitterével, Christine Ouzouniannal. A házaspár szakítása után a színésznő a Vanity Fairnek adott interjújában megerősítette, hogy ez valóban megtörtént, bár megjegyezte, hogy csak akkor tudta meg, amikor már eldöntötték, hogy elválnak.

„Hónapok óta elváltunk már egymástól, mielőtt hallottam volna a dajkáról. Semmi köze nem volt a döntésünkhöz, egyszerűen nem volt része az egyenletnek” – fogalmazott Jennifer Garner. 

Jude Law napjainkban.
Jude Law napjainkban.Roy Rochlin / Getty Images Hungary

Jude Law

Talán néhányan még emlékeznek rá halványan, hogy Jude 2005-ben nyilvánosan elismerte, hogy amikor jártak, megcsalta Sienna Millert Daisy Wrighttal, a három gyereke dajkájával. Nyilván, ezután egész gyorsan különvált a két sztár útja. 

„A mai lapok beszámolóit látva csak azt akarom mondani, hogy mélységesen szégyellem magam és nagyon szomorú vagyok, amiért Siennát és a hozzánk legközelebb álló embereket bántottam – állt a színész közleményében. – Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni tőle és a családjainktól a fájdalomért, amit okoztam nekik” – zárta sorait, másnap pedig már egy másik botránytól volt hangos a sajtó. Ez viszont már másik történet. 

Szakácskönyv egy kis extrával!

 

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra