Babás latin fitness buli várja a családokat a Városligetben

287558203 5264810356909020 2377556624211068690 n

Idén júniusban már tizedik éve rendezik meg a Maminbaba – Hordozós latin fitness Városligeti Bulit.

A szervezők közlése szerint évente mindössze egy ilyen nagyszabású Maminbaba esemény van az országban, mellyel körülbelül 300 családot mozgatnak meg egy időben, egy helyszínen. Az ország minden pontjáról érkeznek a sportoló anyukák kisbabáikkal, rokonaikkal, a városligeti árnyas fák alatt pedig egy hatalmas közös tánc, piknik és közösségi élmény részesei lehetnek az összegyűlt családok. 

Az idei rendezvény június 3-án 9.30-tól 13 óráig tart, a részvétel minden család és az érdeklődők számára is ingyenes.

A helyszín a Városligetben a Széchenyi fürdő, a Városligeti tó és az Állatkerti sétány közötti füves-fás, árnyékos terület, a bazársor mögött. Az esemény fő attrakciója, egy óriási közös tánc, amely várhatóan fél 11 körül kezdődik.

A Maminbaba - Hordozós latin fitness különlegessége, hogy nemcsak testi, de lelki feltöltődést, harmóniát is hoz az édesanyák életébe a szülés után. A táncos mozgás idején a babák anatómiailag megfelelő, szakszerűen felkötött babahordozó eszközben pihennek az anyukájuk hátán, miközben az édesanyák kikapcsolódnak, feltöltődnek.

Kiegyensúlyozott anya tud boldog, nyugodt babát nevelni
Kiegyensúlyozott anya tud boldog, nyugodt babát nevelniMajtika

A mozgásforma megalkotója, Molnár Enikő, valamint a Maminbaba-oktatók azt vallják, hogy kiegyensúlyozott anya tud nyugodt, boldog babát nevelni.Fontosnak tartják, hogy a kisbabás édesanyáknak a szülés után is legyen lehetőségük sportolni, kimozdulni, kikapcsolódni, magukkal foglalkozni, anélkül, hogy közben a babájukat másra kellene bízni. A babával végzett mozgás olyan fizikai kondíciót ad nekik, amely a mindennapi terhelések elviselésére is képessé teszi a szervezetüket, és segít visszanyerni a várandósság előtti alakjukat. Ez a mozgásforma könnyed és szórakoztató módon segíti az anyukákat az alakformálásban, segít a fogyásban, és a fizikai és mentális állóképességet is fejleszti.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra