Tudod, hogy melyik sportággal mennyi kalóriát égetsz el?

GettyImages-1035981220

A kalóriaégetés manapság egyre több embernél napi szintű feladat. A rendszeres mozgással két célunk lehet: a jó alak és az egészség megőrzése. Ennek érdekében az sem mindegy, hogy mit sportolunk, mert ahány mozgásforma, annyi eltérés a kalóriaégetés számaiban. De melyik a leghatásosabb?

Azok a tevékenységek hozzák meg a leghatásosabb kalóriaégetést, amelyek növelik a légzési sebességet, a kar és a lábak ritmikus mozgását, és amelyek verejtékvesztéssel járnak. Egy átlagos ember körülbelül 85 kalóriát éget el óránként. Tippeld meg, hogy a különböző mozgásformákkal hogyan lehet ezt a számot növelni!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

0–4: Ne keseredj el, ha ez most nem ment. Nézd a jó oldalát, már tudod, melyik sporttal égetheted el a legtöbb kalóriát. Ha sikerült választani, akkor irány az edzés. Hajrá!

5–7: Szép eredmény, de még van hova fejlődni. Jegyezd meg, amiket most itt olvastál, és később, ha elbizonytalanodnál, hogy futáshoz vagy úszáshoz van kedved, most már segítséged is lesz hozzá, hogy eldöntsd.

8–10: Gratulálunk! Nagyon profi vagy a témában. Biztos, hogy nemcsak elméletben tudom, hanem rendszeres kalóriaégető is vagy, mindenféle sportágban. Csak így tovább!

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra