Hoda Kotb: Sandra Bullock bátorított, hogy 50 felett is merjek örökbefogadni

GettyImages-961840036

Megköszönte közeli barátjának Sandra Bullocknak Hoda Kotb az amerikai Today című műsor egyik műsorvezetője hogy segített neki az örökbefogadásban, és szavaival bátorította őt.

Az 57 éves műsorvezető a People legújabb, Me Becoming Mom című podcastjének első epizódjában beszél a szülőségről, valamint arról, hogy a színésznő hogyan adott neki útmutatást, mielőtt sikerült volna örökbefogadnia Hope Catherine-t és Haley Joy-t.

„Az örökbefogadáshoz vezető úton – ez furcsán hangzik –, de Sandra Bullock valóban segített, például a félelmeim leküzdésében" – mondja Kotb. Ő volt az egyik ember, aki segített rájönni, hogy egy hozzám hasonló korú ember is képes megoldani a szülőséggel járó a problémákat" – tette hozzá az immár kétgyermekes anyuka.

Úgy fogalmazott, élete legszebb szakasza kezdődött el, amikor a gyerekeit örökbefogadta.

A döntéshozatal közben Sandra üzeneteit olvastam és Ingrid Michaelson zenéit hallgattam - hangzott el a műsorban. 

Az 57 éves Sandra Bullock 2015 -ben, három és fél évesen fogadta örökbe lányát, Lailat, 2010-ben pedig 3 hónaposan vitte haza fiát, Louist.

Az Oscar-díjas színésznő egy interjúban néhány éve azt mondta: Beszéljünk egyszerűen úgy róluk, mint a gyerekeimről. Ne mondjuk, hogy az örökbe fogadott gyerekek. Egyszerűen csak a gyerekeim.

A 12 részes Me Becoming Mom című podcastben az anyasághoz vezető különböző utakat tárják fel, hírességek vallanak az anyaságról, és a terület szakértőit is megszólaltatják. A műsorban beszélgetnek többek között az örökbefogadásról, a béranyaságról, az egyszülős családmodellről, az azonos nemű párokról, az otthonszülésről, a vetélésről, illetve a szülésről is. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra