Ennyire cool apukát ritkán látsz!

Limóval viszi a környékbeli gyerekeket a suliba. És nem a vagánykodás a cél!

Ohioban az iskolabuszok szolgáltatásban fennakadások mutatkoznak, nincs ugyanis elég busz, amely iskolába vihetné a gyerekeket. Az anomáliát feloldandó egy apuka gondolt egyet és elhatározta, hogy segít a közlekedési nehézségek áthidalásában, és saját limuzinját ajánlja fel annak érdekében, hogy a gyerekeket iskolába juttassa. Facebook oldalán közzé is tett egy bejegyzést, miszerint azok a szülők, akiknek gondot okoz a gyermek iskolába vitele, vegyék fel vele a kapcsolatot és megoldja a problémát.

A jelentkezés meghaladta a várakozásokat. A limo az első napon 25 diákot fuvarozott az iskolába, másnap már 42 kisdiákot.

A cél e tettel, hogy a gyerekek ne maradjanak ki az iskolából, és napközben ne az utcákon csellengjenek a kiskorúak. Sean Rogers, a limo és a szolgáltatás felajánlója elmondta azt is, hogy sok gyereknek óriási öröm, hogy a pandémia után ismét járhat iskolába.

A férfi pontosan tudja, hogy, amikor a gyerekei pár nappal ezelőtt nem jutottak el  buszhiány miatt iskolába, mennyire megviselte őket az eset. Ekkor jött a kihasználatlan limuzin hasznosításának ragyogó ötlete, amelyet a szülők és az iskola, nem beszélve a gyerekekről, egyaránt üdvözöl. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra