Le tudnál érettségizni angolból? Kvíz!

Matek, magyar, töri pipa? Na, ez már valami! De azért nem állunk meg: az angol nyelvi érettségivel robogunk tovább, nehogy lemaradjunk az élesben vizsgázók mögött.

Az elmúlt 10 évben alapjaiban változott meg az, ahogy a gyerekeink angolul tanulnak. Nemhogy nem tankönyvekből vagy iskolai órákon szívják magukba a tudás java részét, de már nem is kedvenc dalszövegeiket silabizálják szótárazgatva: angol nyelvű felületeken tartják a kapcsolatot a kortársaikkal, és a legtöbben napi szinten, hatalmas dózisban fogyasztanak angol nyelvű sorozatokat.

Az érettségin viszont nem az anime-kultúra szókincse kerül terítékre, itt a nyelvtudás rendszerezettségét és stabilitását kell bizonyítani. Most kiderül, mit tudsz angolból!

Az angol nyelvi érettségi feladatsor megoldására 180 perc áll a diákok rendelkezésére, ebben az időtartamban szövegértési, nyelvhelyességi, hallott szöveget értelmező és szövegalkotási képességeikről kell számot adniuk.

Az angoltanárok által szerkesztett, ingyenes nyelvleckéket kínáló  Angolingo  jóvoltából mai kvízünkben feleletválasztós teszttel ellenőrizheted tudásod.

Minden kérdés megválaszolására 90 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Tegnap is teszteltél?

Megjelent Mentes Anyu legújabb szakácskönyve!

 

„Inzulinrezisztenseknek és mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás. Ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. 
Legújabb szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper könnyű, mentes fogás. A receptek nemcsak kipróbáltak, de minden étel tápértéke (kalória, szénhidrát, zsír, fehérje) pontosan, adagokra ki van számolva.

Mentes Anyu szakácskönyve 2 ide kattintva már rendelhető!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra