Sztárok, akik alacsonyabbak, mint gondolnád

GettyImages-1352462237

Nehéz lehet megítélni, hogy valójában milyen magas valaki, ha csak a tévében vagy a mozivásznon látjuk.

Különösen azért, mert manapság már nagyon egyszerű trükkökkel el tudják érni a filmesek, hogy egy adott színész magasabbnak tűnjön, mint amilyen a valóságban. Arról nem is beszélve, hogy mindenki nagyobbnak tűnik a képernyőn, mint az életben, és ez különösen így van a sztárokkal, akik több mint valószínű, hogy sokkal magabiztosabbak, mint mi, mezei emberek. 

Ha véletlenül valaha összefutottál már kedvenc színészeddel vagy zenészeddel az utcán, előfordulhatott, hogy meglepődtél a termetükön.

Alább néhány színész, akik alacsonyabbak, mint ahogy azt eddig gondoltuk, a Bestlife gyűjtése alapján. 

GettyImages-1352461534
Samir Hussein / Getty Images Hungary

Salma Hayek 

Salma Hayek elég sok dolgot tett le az asztalra karrierje során, és a kritikusok nagyra tartják alakítását a Frida című életrajzi filmben is. Amint az utóbb kiderült, ő volt a tökéletes ember a legendás művész, Frida Kahlo alakítására – ugyanis a színésznő a maga 157 centiméteres magasságával éppen csak egy kicsivel alacsonyabb, mint Frida Kahlo volt. 

Voltak szenvedéseim, mert Mexikóban, ahonnan származom, nagyon fontos volt, hogy magas legyek – nyilatkozta korábban. Az emberek azt mondták, hogy a alacsonynak lenni egyfajta deformitás. Szóval eléggé zavart, hogy alacsony vagyok – fejtette ki a színésznő. 

GettyImages-1347008675
Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Natalie Portman

Miután szerepelt a Fekete hattyúban, és elfoglalta a helyét a Star Wars és a Marvel-franchise-ban is, nyugodtan kijelenthetjük, hogy Natalie Portman rányomta bélyegét Hollywoodra. És mindezt a bravúrt a mindössze 160 centiméteres magasságával sikerült elérnie!

Termete miatt azonban szerencsére nem maradt észrevétlen. Egyszer azt mondta, nem volt hiány a poénokban, amikor Ashton Kutcherrel forgatott, aki majdnem 190 centiméter magas.

GettyImages-99163847
David Aguilera / Getty Images Hungary

Sokkal magasabb nálam – mondta Portman akkoriban. Határozottan sok vicces pillanat származott ebből, nos, neki valószínűleg még viccesebb volt, mert ő volt a magas… én meg a gnóm! – idézte fel emlékeit. 

GettyImages-1351851153
Taylor Hill / Getty Images Hungary

Eva Longoria

A Született feleségek egykori sztárja, Eva Longoria valamivel alacsonyabb 157 centiméternél, és ezzel viccelődni is szokott. Például, amikor a cannes-i filmfesztiválon egy csapat nagyon magas modellel pózolt 2017-ben.

Csak mi, modellek #tízcentismagassarkúbanseméremutolőket #komolyanalacsonyvagyok – írta a bejegyzés alá.

GettyImages-1349493684
Mike Marsland / Getty Images Hungary

Kit Harington

A Trónok harca sztárja, Kit Harington kereken 160 centiméter magas, de híres karaktere, Jon Snow nem. Harington korábban beszélt arról is, hogy magas sarkú cipőt kellett viselnie, hogy magasabbnak tűnjön a forgatás alatt.

A jelmezem majdnem 15 kiló volt, és ezt az egészet a vállamon cipeltem egésznap. Tehát 15 kiló 10 órán keresztül. Aztán ott a kard, és két kilogramm. Ráadásul baromi magas cipőben voltam, mert alacsony vagyok, de magasabbnak kell, hogy tűnjek, mint mások, ezért majdnem 23 kilót cipelek magamon magas sarkúban forgatás alatt – részletezte szenvedéseit a színész. 

GettyImages-1203952669
Josh Jacks/Star Max / Getty Images Hungary

Mark Wahlberg

Miközben zenél, vagy éppen egy új hamburgerezőt nyit meg, családjával tölti az idejét, vagy filmekben szerepel, a rajongók talán nem is sejtik, hogy csak 172 centiméter magas a színész, azaz alacsonyabb, mint több filmbéli társa. Testvére, Donnie egy kicsit magasabb nála, ő majdnem 178 centiméter magas. 

GettyImages-1354144542
Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

Scarlett Johansson 

Még egy bizonyíték, hogy nem kell magasnak lenni ahhoz, hogy az ember lánya szuperhős lehessen: a Fekete Özvegy sztárja mindössze 160 centiméter magas. És bár Scarlett Johansson elfogadja, hogy így alakult az élete, azt nem szereti, ha a rajongók szükségét érzik annak, hogy erre rámutassanak. 

Hú, nagyon alacsony vagy. Ezt elég sokszor megkapom – fogalmazott korábban. Azt mondják nekem:„Sokkal alacsonyabb vagy, mint hittem.” Erre én meg azt szoktam mondani: „Hűha, hogy lehet ilyet mondani valakinek?” Ez olyan bizarr.

GettyImages-911562730
Christopher Polk / Getty Images Hungary

Bruno Mars 

Bruno Mars az az ember, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint az Uptown Funk a Marry You, a Treasure vagy éppen a Locked Out of Heaven, szóval, ha magasabbnak tűnik, mint 165 centiméter, az nemcsak a nagy személyiségének, hanem lehet, hogy éppen tehetségének köszönhető.

Alacsony srác vagyok, és erre mindig gondolnom kell – mondta a The Daily Starnak a Heavyn keresztül. Mindig hordtam kalapot, például. Most nagyobb karimájúakat viselek, hogy magasabbnak tűnjek – árulta el egyik trükkjét a világsztár. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra