Sokan könnyekben törtek ki, miután Adele bejelentést tett az új albuma címéről

GettyImages-635008322

Fájdalmas újjáépítés volt. A házamé és a szívemé is, amit ez az album mesél el – ezekkel a szavakkal jelentette be Adele, hogy november 19-én 30 címmel fog megjelenni a következő, negyedeik lemeze.

A világhírű angol énekesnő friss Instagram-posztban vall a dalok születésének a körülményeiről, vagyis arról, hogyan vált el 2021 márciusában a férjétől, Simon Koneckitől, miután tíz évig párkapcsolatban éltek, és akivel ezután is együtt nevelik majd a nyolcéves fiukat.

"Amikor három éve elkezdtem írni, a közelében sem voltam annak az embernek, akinek reméltem magamat. Éppen ellenkezőleg" – kezdi vallomását, amelyet azzal folytat, hogy jellemzően a rutinnal és a kitartással ellensúlyozza a benne lévő önbizalomhiányt, de ezúttal mintha tudatosan, sőt, szándékosan belevetette volna magát a teljes káosz és a belső felfordulás labirintusába.

"Nagyon sok kellemetlen igazságot megtanultam magról. Nagyon sok bőrt levedlettem, de növesztettem újakat" – emlékezik vissza az album születésének a pillanataira. Ír egy rejtélyes barátról is, aki néha egy üveg borral, néha egy-egy jó tanáccsal segítette át élete viharzó időszakán, aztán némiképp váratlanul azzal fejezi be, hogy úgy érzi, mindebben békére talált, olyannyira, hogy soha nem érezte magát még ennyire nyugodtnak ebben az életben. 2021 márciusa óta Rich Paullal, az amerikai profi sport egyik ismert játékosügynökével jár.

View this post on Instagram

Adele (@adele) által megosztott bejegyzés

Sikerült is megríkatnia a rajongóit. többen írták, hogy papírzsebkendővel készülnek meghallgatni a lemezt. Az Instagram-poszt már több mint 4,7 milló kedvelésnél tart.

 Adele-nek a 30 már a negyedik albuma. Azt, hogy egy szám lesz a címe, nem lett volna nehéz kitalálni – a kilencszeres Grammy-díjas énekesnő az előzőt 25 címmel adta ki még 2015-ben –, a meglepő csak az, hogy először esett páros számra a választása. Korábban a Vogue-nak azt mondta, a 30 „az önpusztítás, az önreflexió és az önmegváltás” albuma lesz. Első kislemezéről, az október 15-én megjelenő Easy on Me-ről néhány napja írtunk is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra