Lekenyerezték a brit királyi csemetéket

Sarolta hercegnő, György herceg, valamint a többi koszorúslány és apród meglepő fegyelmezettséggel viselkedett hétvégén Harry herceg és Meghan (most már) hercegné esküvőjén. Mindez állítólag a bébiszitterüknek, Maria Borrallónak köszönhető.

Egy nagyon egyszerű trükkel vette rá a gyerekeket az együttműködésre Maria Borrello, Katalin hercegné és Vilmos herceg dadája. AThe Telegraph szerint Borrallo Smarties-t igért a gyerekeknek cserébe azért, ha jól viselkednek a ceremónia alatt. A jelek szerint a taktika bevált.

A spanyol származású Borrallo 2014-ben, nem sokkal György herceg születése után csatlakozott a családhoz. A híres Norland College-ban tanult, ahol 1892 óta képeznek dadákat a felső tízezernek, és ahol a varráson, főzésen és pelenkázáson kívül többek között önvédelmet is tanulnak a diákok.

GettyImages-960503608
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Gyerekkel egy esküvőn

Na de mihez kezdjen egy menyegzőn az, akinek nincs bébiszittere? A Huffington Post összegyűjtött pár praktikus tanácsot, amit érdemes lehet megfogadni, ha a nyáron lagziba készülünk a gyerekekkel.

  • Kezdés előtt menjetek el vécére, valamint egyen és igyon egy picit. De tényleg csak kicsit!
  • Vidd magaddal a kedvenc plüsst, de csak akkor vedd elő, amikor tényleg szükség van rá!
  • Vigyetek könyvet, valami olyat, amit még sosem látott korábban!
  • Legyen nálad innivaló és nasi, de ne ropogós!
  • Maradjatok hátul, vagy ha ez nem megy, akkor nézd meg időben, merre tudtok gyorsan kijutni, ha például hirtelen vécére kell menni!
  • Legyen nálad néhány puha játék, amivel a gyerek nem tud hangoskodni, és amikor látod, hogy fogy a türelme, akkor egyesével vedd őket elő!
  • Lazíts! Ha feszült vagy, megérzi.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.