18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Most bújjon ágyba, aki gyereket akar!

A szeptemberi gyerek ötlete annyira vonzó néhány pár számára, hogy még a legőrültebb praktikáktól sem riadnak vissza, ha úgy gondolják, növelhetik a teherbe esés esélyét.

A teherbe eséssel próbálkozó párok között az év eleje a legnépszerűbb és legdolgosabb időszak – írja a Daily Mail. Egy gyerekneveléssel foglalkozó oldal szerint azért január eleje a legnépszerűbb, mert a szeptemberi gyerekre vágyó szülők így próbálják elérni, hogy az ő gyerekük legyen a legidősebb az osztályban, mikor iskolás korú lesz. 

Január 2-a egyébként a legserényebb nap az évben, a legtöbb gyerek pedig ennek megfelelően szeptember 26-án születik az Egyesült Királyságban. Ha hinni lehet a Channel Mum felmérésének, egészen pontosan 10:36-kor dolgoznak egyébként a legtöbben az ügyön. Sokkal érdekesebb viszont a párok időzítésénél, hogy milyen eszement módszerekkel próbálkoznak a leendő szülők, hogy javítsák a teherbe esés esélyét.

shutterstock 514795321

A legnevetségesebb tippeket és praktikákat összegyűjtő Daily Mail szerint ugyanis akadnak olyan férfiak is, akik a ruhásszekrény helyett a fagyasztóból kapják elő az alsónadrágjukat, hátha ezzel a módszerrel felélénkíthetik kicsit a spermiumokat. A mazochista módszerben szerencsére csak a férfiak egy százaléka kínozza magát.

Ennél is kevesebben vannak azok a nők, akik többek között a bal orrcimpájuk átlyukasztásától várják a sikert. Ez a szokás Indiából érkezik egyébként, arrafelé tartják ugyanis úgy, hogy ez jót tesz a nők termékenységeknek. A többi furcsaság és babona közül az ágy zöld színbe borítása és az aktus utáni mekis sültkrumpli majszolás tűnik a legindokolatlanabb magatartásnak a leendő szülők részéről.

A válaszadók 6 százaléka annyira hisz egyébként egy-egy módszer sikerességében, hogy a (szerintük) tökéletesre sikeredett, átlyukasztott orrcimpával és zöld ágyban lezajlott aktus után egy hétig szigorúan orgazmusmentes életvitelt folytatnak, hátha ez hozza majd el a várva várt sikert

Vannak egyébként olyanok is, akik az alkohol kerülésétől (7%), a zokniban hancúrozástól (10%), vagy épp az étcsoki (37%) és az ananász fogyasztástól (32%) várják a csodát. A legnépszerűbb, a nők több mint fele által gyakorolt módszer pedig a legalább három percen át tartó, a levegőbe emelt lábakkal való biciklizés.

Jó szerencsét mindenkinek, lehet válogatni!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek