A hajas baba még ok, de mi a helyzet a karmos babákkal?

A hegyes, és talán ki is lakkozott csecsemőkörmök jó pár embernél kiverték a biztosítékot.

Az Instagramon posztolt képen látható méretes babakörmök forrása nem ismert egyébként, nem tudni tehát, hogy egy Halloweenre készült vérfarkas-baba jelmez egyik részletével, valamilyen szuperképességgel, vagy egyszerűen csak ostoba szülőkkel van-e itt dolga az embernek. 

Cukííííí

Mindenesetre az eredeti kérdésre, hogy ari-e a hegyes körmökkel felszerelt vérbaba, viszonylag egyértelmű válasz született nem, a szablyaszerű karmok nem „cukik”. A képre kétféle reakció érkezett egyébként: vagy kifejezetten undorítónak találják az emberek, vagy a baba egészsége miatt aggódnak, mondván a vakarózásban még kevésbé jártas baba akár a szemeit is kikaparhatja a karmaival.

Cute or not? 😳 Photo by: unknown

Earth / Nature / Animals (@daily_earthpix) által megosztott bejegyzés,

Kiszúrja a szemét!

Előfordul egyébként olyan, hogy egy baba hosszú körmökkel születik, ilyenkor azonban fontos az orvosok szerint, hogy lereszeljék/levágják a karmokat a szülők, nehogy megsebezzék magukat a kicsik. A körmök alatt éldegélő baktériumok ráadásul tovább ronthatnak a helyzeten, tehát ari vagy nem ari, semmiképp nem jó ötlet hosszú körmöket szerelni a babákra.

Na de mit gondoltok a képről? 

Szerintem a kép

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek