Keressük a legjobb helyet! Hol a legjobb gyereket nevelni?

Megnéznénk, ki nyer: hol a legjobb gyereket nevelni. Szolgáltatások, életminőség és gyerekbiztonság, iskolák és más intézmények, mindent megvizsgáltunk kérdőívünkkel pedig Te is hozzászólhatsz!

Büszke vagy a környékedre? Küldd el nekünk és megversenyeztetjük, hol a legjobb gyereket nevelni ma Magyarországon.

Agglomerációs bolyongások

- kérdőív-

1. Milyen a kórház/szülészet (ha van) védőnő-, terhesgondozás-, gyerekorvos-, játszótér-, bölcsi-, ovi-helyzet a településen/városban? Milyen a színvonala, a választék?

2. Egyedi vonások, amelyek gyerekszempontból megemlíthetők, és amik kifejezetten erre a településre/városra jellemzőek? Mi a legjobb, ill. mi a legrosszabb(mi hiányzik nagyon) itt?

3. Gyerekközösségek. Vannak? Maguktól szerveződnek, vagy vannak olyan szervezett programok, amelyekre el lehet menni?

4. Extra programok az ünnepek alatt? (Karácsony, Húsvét, Gyereknap, stb.)

5. Milyen a település/város összképe? Mi a helyzet a tisztasággal, az akadálymentességgel, a parkokkal? (Ha vannak.)

6. Mennyire integrálódtak az új beköltözők (ha új beköltözőkről van szó. Ha őslakosok, mit gondolnak az újonnan érkezőkről?)

7. Mennyit és miért jár be az ember Budapestre, ill. a közeli nagyobb településre? (esetleg a gyerek miatt, vagy egyébként is?)

8. Ha kiköltözőkről van szó, jönnek ki látogatóba? (ha igen, milyen gyakran, és ez jól működik? )

9. Megbánta, vagy nem a kiköltöző, hogy szakított a „nagyvárossal”?

10. Végül: hány pontot kap a város, „gyerekszempontból” ? (mennyire
élhető, mennyire gyerek,ill. családbarát.)

+1. Mit tesz az önkormányzat, ha a fenti szempontokat nézzük: szerepel ilyen tárgyú fejlesztés a tervekben? (van e erről valami olyan fórum, ahonnan értesülhetünk ezekről a tervekről?)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.