Kórházfigyelő: az első nyertesek!

Ahogyan azt a Kórházfigyelő rovat beharangozójában megírtuk, minden hónapban egyvalaki értékes ajándékcsomagot nyerhet, ha beküldi élményeit. Itt van hát az idő, hogy  kihirdessük az első 3 hónap nyerteseit.

Szerettünk volna valami olyan ajándékot adni a szerencsés nyerteseknek, amire talán úgy van a legnagyobb szüksége, hogy nem is tud róla. Kényeztetés babának, mamának: ezek a díjak.

Január: nyertesünk Kiki

Kiki az I. sz. Női klinikán szült a Baross utcában, leírását nemsokára közzé is tesszük. Nyereménye: Anyakényeztető Stenders ajándékcsomag és b.boom textilpelus-csomag (10 db).

Február: nyertesünk Patty

Patty a Kútvölgyiben szült, élményeit hamarosan olvashatjátok!

Nyereménye: Anyakényeztető Stenders ajándékcsomag és b.boom textilpelus-csomag (10 db).

Március: nyertesünk Andrea

Andrea a győri Petz Aladár kórházról írt, és igen, jön az ő beszámolója is!

Nyereménye egy Anyakényeztető Stenders ajándékcsomag


Mi micsoda

A Stenders cég ősi, északi receptek alapján előállított különleges fürdőkozmetikumokat készít: szappanokat, illóolajokat, fürdőgolyókat és szauna- valamint masszázstermékeket. Az általuk felajánlott ajándékcsomagban megtalálható a cég egyik legkedveltebb terméke, a Rózsa fürdőgolyó, a Levendula fürdősó, amely csodás hatással van a fájó izmokra és még a bőrt is tisztítja, valamint egy különleges, Adzuki babos masszázsvajból áll, amely nem csak kiváló testápoló, de még a fogyási és terhességi csíkok ellen is alkalmazható. Reméljük, minden kedves nyertesünk megfelelő kényeztetést kap ezáltal!

levendula fürdősó
rózsa fürdőgolyó
screen-capture-2.png

A b.boom által felajánlott textilpelenka-csomag minden kisgyerekes háztartásban jól jön. Legyen szó akár pelenkázásról, akár etetésről vagy csak arról, hogy szeretnéd egy tiszta felületre tenni a kicsit, egy textilpelus mindig kéznél van. Ráadásul a puha textíliák kreatív, vidám mintázata külön pluszpontot jelent az amúgy fehér pelusrengetegben. A textilpelenka létezik fiús és lányos kivitelben is, a b.boom felajánlása szerint a szín a gyerek nemétől függően választható. A csomagban 10 db pelenka van.

pelus-fiu-vil
pelus-lany-vil
Oszd meg másokkal is!
Mustra