Hello Kitty segít szülni Tajvanon

Megnyitott a világ első Hello Kitty szülészete Tajvanon. A kórház a nagyfejű macska szülőatyjával, a Sanrio céggel együttműködve az égvilágon mindent Hello Kitty-be öltöztetett, pusztán pszichológiai céllal.
 

000T TRHkg2004379



A kedves macskától ugyanis stresszmentes környezetet és könnyebb szülést remélnek. A harmincágyas kórházban minden az óriásfejű cicusról szól, Hello Kitty-s az ágynemű, a szülőszoba, a pólya, a gyerekek takarója, sőt még a nővérkék köténye is.



A bejáratnál egy óriási, orvosi egyenruhába bújt Hello Kitty üdvözli a szülni vágyókaat, még a születési anyakönyvi kivonat is Hello Kitty-mintás. A kórházigazgató Tsai Tsung-chi szerint a nagy, masnis macska oldja a kismamákban a feszültséget, és elűzi a szülés körüli aggodalmat. Szerinte Kitty mindenkinek az arcára mosolyt csal, és segíti a felépülést. Tsai Tsung-chi 3 millió dollár befektetéssel nyitotta meg a kórházat, az ötlet a családjától jött, náluk ugyanis mindenki Hello Kitty-fan.

Én mondjuk bírom Kitty-t, de akkor sem szívesen szülnék itt, főleg fiút, hiszen az égvilágon minden rózsaszín. Pedig a kisfiúk kedvéért még egy fiú Kitty-t is kreáltak, - ez mondjuk enyhe fogalomzavar – mindenesetre neki kék a ruhája és nincs masni a fején. A Reutersnek nyilatkozó egyik fiús anyuka viszont pont azt emelte ki, hogy milyen jó, hogy minden rózsaszín, nem pedig fehér, mint a legtöbb kórházban.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek