Nem engedik megműteni szülei a beteg kislányt

Negyedszerre kellett újraéleszteni azt a kétéves, szívbeteg kislányt, akit decemberben mentett meg két szolgálaton kívüli fiatal mentős. Az orvosok szerint a műtét megoldást jelentene, a szülők azonban nem engedik elvégezni a műtétet, inkább ők maguk élesztik újra kislányukat, írja az rtlklub.hu.

A szülők addig nem engedik megműteni gyermeküket, amíg az orvosok nem tudják pontosan, mi a baja. Elmondásuk szerint egy külföldi genetikai vizsgálat eredményére várnak, addig pedig alternatív gyógymódokkal kísérleteznek. Az orvosok pedig azt állítják, a gyerek ritka betegségét már diagnosztizálták, ezért javasolták a műtétet, hisz ennek jóval kisebb kockázata van, mint a műtét elmaradásának. Így a kislány élete a szülők figyelmén múlik, hogy a félautomata defibrillátorukkal időben újra tudják-e éleszteni a gyereket, ha ismét leáll a szíve.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.