Ilyen lenne a Kaliforniai álom, ha David Lynch rendezi

Trailer Mix alkotóinak az a lövése, hogy a legkevésbé összeillő alkotókból és és művekből próbáljanak koherens egészet keverni. Most például azzal a gondolattal játszottak el, hogy mi jött volna ki abból, ha a 14 Oscar-díjra jelölt cukros-habos randifilmet a nyomasztóan szürrealista világlátású David Lynch rendezi. Nos, mi ezt egyik érintettnek se kívántuk volna – de egy trailer erejéig nem bánjuk a dolgot.

Ezek után senkit sem lep meg, hogy Ryan Gosling és Emma Stone giccsbe hajló szerelmes mozijából egy sötét, vészjósló hangvételű pszichodráma lett, ami ilyen formában megvágva már köszönőviszonyban sincs az általunk ismert musicallel. Persze Lynch jellegzetes stílusa kiköveteli a hasonló stílusparódiákat, meggyanúsították már őt azzal is, hogy Jedi visszatérre is felkérték annak idején

De most kattintson a videóra és nézze meg, mit műveltek Damien Chazelle Hollywoodnak szánt szerelmes levelével a cinikus készítők, és ha tetszik az irányvonal, itt azt is megtalálja, hogyan kell elképzelni az Oscar-jelölt filmek őszinte plakátjait!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek