Ilyenek volnának az Oscar-jelölt filmek őszinte plakátjai

Már csak egy hét van a 89. Oscar-díjak átadásáig, így a hagyományokhoz híven a Shiznit.co.uk is elkészült az Oscarra jelölt filmek "brutálisan őszinte" plakátjaival. A készítőknek pedig ezúttal is remekül sikerült összefoglalniuk, hogy a filmcímmel ellentétben miről is szólnak a filmek valójában.

Az independent.co.uk szerkesztőihez hasonlóan nagy kedvencünk a 14 Oscarra jelölt Kaliforniai álom “őszintésített" plakátja, amin keresztül Trumpnak és Brexites Farage-nek is beintenek. “Ez a film jobb, mint az életed!” – áll a plakáton, mert a készítők szerint az sem gáz, ha néha elmenekülünk a valóság elől És ez a valóság most tényleg nagyon olyan, ami elől szeretnénk elmenekülni.

Szupermenő lett a nyolc Oscarra jelölt Holdfény című film X-Men-es posztere, de a Legjobb Film kategóriában jelölt Érkezés sem úszta meg csípős él nélkül. Nekünk nagyon tetszett a film és benne külön Adams alakítása, a Shiznitnél viszont úgy érzik, hogy “Amy Adamsnek jelenleg nagyobb esélye van arra, hogy tényleg felfedezzen egy idegen civilizációt, minthogy megnyerje azt az átkozott Oscart”, és elég valószínű, ezt ők sem film-, inkább társadalomritikának szánták. A plakátra amúgy még az is ráfért, hogy "itt bizony már a Google fordító sem segíthet".

Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan trollkodtak bele még olyan slágerfilmek plakátjaiba is, mint a Kaliforniai álom, a Jackie, a Holdfény vagy a Régi város! Ide kattintva pedig megnézheti az összes kamuplakátot!

Oszd meg másokkal is!
Mustra