Hogyan trollkodj szét egy egész metrókocsit olvasással?

Ugye ön is meg szokta lesni utazás közben, mit olvasnak tömegközlekedő utastársai? Van aki tankönyvet, nyelvkönyvet bújik, van aki büszkén szépirodalmat, netán kérkedve valami bölcseleti művet olvas (hahó egyetemisták!), meg persze ott a rengeteg bestseller, csomó Trónok harca, skandináv krimi, Harry Potter - Gyűrűk Ura: és persze a trükkösek, akik becsomagolják valami újságpapírba a könyvüket. Vajon csak a borítót védik, vagy ők is tudják, hogy a Szürke ötven árnyalataazért mégiscsak ciki...?

Scott Rogowsky egy amerikai humorista, aki vette az erőt és bátorságot, hogy egészen meredek álkönyvekkel utazzon a New York-i metrón, egy munkatársa pedig videózta az emberek reakcióit, akik csak nehezen tudtak úgy tenni, mintha nem vették volna észre a (direkt eleve nagyobb méretű, és nemcsak címükben, de dizájnjukban is remek címlapú) könyveken a következő címeket:

  • Hogyan leplezd Isten előtt, ha erekciód van?
  • Mein Kampf gyerekeknek
  • 10.000 kép a faszról (alcím: Tényleg. Semmi más, mint tízezer darab pénisz)
  • A methfőzés művészete (szakácskönyv)
  • Tindertrükkök totyogóknak
  • 101 péniszhosszabbító trükk, amit a munkahelyén, otthon, vagy útközben gyakorolhat
  • Miért érnek kevesebbet a nők?
  • Hogyan tartsd vissza a fingást?

Rogowsky ráadásul bevonta egy afroamerikai női munkatársát is, hogy speciálisan non-pc könyvborítókat is tesztelhessenek, mint például a Volt már fekete nővel? (alcím: Ha nem, hívja a …. számot) vagy a Matek nem-ázsiaiak számára. Bár a videók korábban készültek, újra és újra felkapja őket az internet (mi most a viral thread megosztása kapcsán bukkantunk rájuk), a komikus pedig azóta is kapja a megkereséseket a zseniálisan vicces trollkodás kapcsán, talán nem is véletlenül. Ahogy egy kommentelő is megjegyezte, az egészben az a legviccesebb, hogy a tömegközlekedésen mindenki úgy tesz, mintha unottan bámulna maga elé és nem érdekelnék a többiek. Ezek szerint azért titokban mégiscsak odafigyelünk egymásra, és egy jó poénra mindig vevők vagyunk.

Önök milyen kamu-könyveket olvasnának szívesen? Ötleteket a Facebook-oldalunk kommentjei közt várunk!

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra