Az idei karácsony legnagyobb ajándéka: Bill Murray karácsonyi filmje

A Netflix karácsonyra egy olyan filmmel készült, amiről már most bizton állíthatjuk, hogy a következő évek karácsonyi műsorkínálatának egyik legkedveltebb filmje lesz. Ezt több dolog miatt is ki tudjuk jelenteni: 

  • A Very Murray Christmas, ahogyan a nevéből is kiderül Bill Murray karácsonyi agymenése lesz, tehát a siker nagyrészt már borítékolható.
  • Ha ő nem lenne elég hozzá, akkor eláruljuk, hogy igazi sztárkavalkádot szedett össze maga mellé. Ott lesz George Clooney, Miley Cyrus, Chris Rock, Amy Poehler, Rashida Jones  és még sokan mások.
  • A történet szerint ráadásul a legtöbben önmagukat alakítják a filmben, ami arról szól, hogy a teljesen megbénult New Yorkban a Carlyle Hotel vendégeinek mégiscsak felejthetetlenné tegye a karácsonyát Murray, a barátai és a hotel dolgozói. Ha pedig mindez sikerül, az garantáltan azt jelenti, hogy a néző karácsonya is felejthetetlen lesz. 
  • A rendező Sofia Coppola, az első amerikai filmrendezőnő, akit Oscar-díjra jelöltek. Ő rendezte többek között az Elveszett jelentést is, ahol Murray szintén zseniálisan alakított. 

Ha ez a sok infó még mindig nem győzte meg, akkor mutatjuk az előzetest: 

Oszd meg másokkal is!
Mustra