Nézze a kanapéról a Velencei Filmfesztivál premierjeit!

Hamarosan kezdetét veszi a 72. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, melyen idén a legendás rendező, Orson Welles 100. születésnapját ünnepli majd a szakma. A tematikának köszönhetően az amerikai direktor két velencei Shakespeare filmjét is bemutatják majd a szeptember 2. és 12 között megrendezésre kerülő fesztiválon. És ön is megnézhet egy rakás filmet a kínálatból – online.

Tartogatnak ugyanis egyéb meglepetéseket is a rangos fesztivál szervezői, mi például nagy örömmel fogadtuk, hogy a Sala Web és a hazánkban is elérhető Festival Scope jóvoltából a „Mostrával” egy időben, online is megnézhetőek lesznek az Orizzonti valamint a Biennale College szekció egyes filmjei. Szám szerint 15 filmet lehet majd megtekinteni, viszont arra ügyelni kell, hogy időben válasszuk ki a számunkra érdekes alkotásokat, mivel egy filmet csak 400 online mozirajongónak tesznek elérhetővé – írja a hollywoodreporter.com.

facebook.com/venicesalaweb

A világpremierrel egy időben leadott filmekért cserébe csupán egy jelképes összeget kérnek a szervezők: ha öt filmre fizetünk be, akkor két eurót, azaz 627 forintot kell fizetnünk, egy film megnézése pedig négy euróba, körülbelül 1255 forintba kerül a Velencei Filmfesztiválon. Ennyi pénzért láthatjuk többek között a lengyel filmrendező, Kuba Czekaj Baby Bump című munkáját, a japán Kohki Hasei Blanka című alkotását, vagy a francia származású Samuel Collardey legújabb filmjét. Az izgalmasnak ígérkező teljes kínálatot ide kattintva nézheti meg.

facebook.com/venicesalaweb
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra