Meztelen nő illeg a spanyol művész animgifjén

Hihetetlen mozgó kollázsképeket készít a szabadúszóként dolgozó sevillai művész és illusztrátor, Isabel Chiara, akinek stílusát nagyban meghatározzák a festőművészet nagy mestereinek időtlenné vált munkái. „Minden kép egy különálló történet, amely a szépségre és annak valódiságára emlékeztet bennünket” – mondja szürreális és pszichedelikus képeiről a szabadúszóként dolgozó spanyol művész.

A Monty Python egy-két munkájára hátborzongatóan emlékeztető animációk egyszerre ötvözik a populáris kultúrát, az abszurditást és az időtlen esztétikát, mellyel Chiara hamar rabul tudja ejteni közönségét – olvasható a boingboing.net oldalán a klasszikus és veterán emberi alakokat humoros módon ábrázoló művészről, aki a sevillai művészeti iskolában tanult illusztrációt és grafikát az elmúlt években.

A látványtervezőként is dolgozó Chiara tehetségét és sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy nemrég George Clooney Inside című alkotásával elnyerte a legjobb GIF kollázsért járó díjat is a művészi gifek 2014-es versenyén, a The Giphoscope Awardon. Ide kattintva a Tumblr-oldalán tudja követni az illusztrátort, de a galériában is megnézheti, hogy milyen egyedülálló trükkökkel nyűgözi le közönségét a kortárs művész!

Oszd meg másokkal is!
Mustra