Az antirasszistáktól a láng hordozóiig

Március 20. Csütörtök

Tag-, szerv-, hely- és lakáscserék után újra Bélaműhely Koncert és Karmesterjáték a Szimpla Kertben. Azt ígérik, mert nagyon viccesek, hogy "most és mindörökké valami olyasmivel állnak elő ami". De mivel tényleg viccesek és nem is rosszak, mi elküldjük önöket, hogy nézzék meg a koncertjüket. Mert miért ne? 

belamuhely
www.belamuhely.com

Aki ennél is pörgősebb programra vágyik így a hét közepén, az menjen a Budapest Calling buliba a Trafiq-ba, ahol ma este Robin Schultz dallamos deep house zenéjére tombolhat a nagyérdemű. A fickóban egy Coelho veszett el, mottója, hogy "Az vagy, amit csinálsz", mi most a koncertjéről írunk ajánlót, akkor hogy is van ez? Mindegy, ilyen az ő zenéje: 

Március 21. Péntek

Ezen a pénteken senki nem marad program nélkül, az tuti. Kezdjük ott, hogy Sickratman Intim Trio koncert van a Drunken Sailor nevű helyen, amit csak a jóisten tudja, miért neveztek el angolul, ha zárójelben mindig odaírják, hogy ez azt jelenti, hogy részeg tengerész. Persze, lehet, hogy ez így együtt a hely neve? Tökmindegy, a lényeg, hogy Sickratman klasszikusait lehet akusztikusan hallgatni, az meg jó. 

Művészetek, kaja és hiphop, mindez Japánból - aki erre gerjed március végén, az a Brody Studios-ban találja meg a számításait, ahol HARU by FUKUI YUSUKE buli lesz tárlattal, kajával és zenével. 

wonderlab
facebook / wonderlab

Visszakanyarodva a honi valóságba, annak is örülhet, hogy ma kétéves a Wonderlab, ők az AnKertben ünnepelnek, de a nagyon népszerű Marek Hemmann is megtiszteli hazánkat, őt a Cinema Hall látja vendégül. És még mindig nincs vége: Daft Punk Revolution Tribute lesz az Ötkertben. Ha mégis inkább a házibulit választanánk, akkor küldjük a szülőket a Millenáris Parkba, ahol nyolctól Lee Ritenour - Rhythm Sessions című albumát hallgathatják meg. Mivel ez a mai nap egyben az Antirasszista Világnap is, Varga Livius vezényletével egész nap buli lesz a belváros bulinegyedében, ahol még a Kezdet Phiai is fellépnek. De ide inkább mi menjünk a szüleink helyett.  

621757 10152092639782070 1491350327 o 2
facebook.com / Zene a rasszizmus ellen

Március 22. Szombat

És már itt is a szombat, ha sikerült összekaparnunk magunkat a tegnap estéből, akkor lehet szaladni Emika dj szettjére a Kioskba. Itt a „Serious Trouble“ című EP-jét a világon először budapesti közönségének mutatja be, tehát rajongóknak és sznoboknak kötelező! A Klub Vittula The Fall Marathont tart Harmadik Menet címen: ez hat óra tiszta The Fall muzsika, amit DJ Sorin Pop és Wayne Brett produkálnak az arra érdemeseknek. Ha nincs kedve bulizni, mi azt is megértjük, ha inkább kilátogat a Budakeszi Vadasparkba, ahol ma van a szezonnyitó rendezvény csupa cukisággal. 

medve vadaspark
facebook / Budakeszi Vadaspark

Március 23. Vasárnap

Tessék, itt az ideális vasárnapi program: Erősevő verseny a W35-ben. Nem viccelünk, de hogy lehet egy ilyen programot vasárnapra rakni, ezek nem dolgoznak hétfőn? Azt nem tudjuk wasabi lesz-e, de szegedi hegyes biztos, na az aranyozza csak be az ember másnapját. 3500-ért lehet erősködni, és huszadikáig nevezni, hát, mi simán átérezzük, ha inkább választja a Halhatatlanok Társulatának bővülését, ami azt jelenti, hogy néhány híresség lábnyomát hagyja a pesti Broadwayn. Halhatatlan lesz Eszenyi Enikő, Kútvölgyi Erzsébet, Mácsai Pál, Sinkó László színművészek, valamint Lukács Gyöngyi, Ötvös Csaba operaénekesek és Aleszja Popova, Bajári Levente táncművészek.   

Március 24. Hétfő

Közepesen jó 2003-as Jim Jarmusch film, de ha még nem látta, okvetlen nézze meg a Kávé és cigarettát ma este az R.S.9-ben. A film előnye, hogy telistele van világsztárokkal, akik persze mind kávéznak, és ami még sokkal megdöbbentőbb a mai időkben, cigarettáznak is. Csak a hülye nem akar rágyújtani miután megnézi, tehát nem az a tipikus antidohányos film.

Március 25. Kedd

Lényegretörő ajánlójuk mindent elmond az eseményről, így megosztjuk önökkel: ezen az estén két igazi szupersztár lesz a Random Trip vendége, "egyrészt a szédületes Vula Malinga énekesnő, aki gospel-énekléssel kezdte, majd lett a London Community Gospel Choir szólistája, aminek azt is köszönheti, hogy Basement Jaxx felfedezte és együttműködésre kérte fel, valamint London egyik legjobb jazz-pop énekese, Brendan Reilly." Mindez az A38-on, este nyolctól.

Március 26. Szerda

A Láng hordozói lépnek ma fel a Hadik Irodalmi Szalonban, akik jelen esetben Baksa-Soós Attila író, képzőművész, zenész, Keresztes Tamás színművész, Török Ferenc filmrendező és Ligeti György zenész, énekes lesznek. szeretjük ezt a programsorozatot, de ne felejtsék, hogy előre kell regisztrálni, ha be akarnak jutni rá! 

1974260 656173927769196 1889877278 o 2
facebook.com / Hadik irodalmi szalon

 

Oszd meg másokkal is!
Mustra