Hajós András büszke, lusta, és szarik a bulvárra

A műsorvezetőt 2003 óta ismerik a tévénézők, a közel 10 év alatt megfordult már a TV2-nél, a Viasat3-nál, egy hajtűkanyarral végül az RTL Klub Heti hetes című közéleti műsorában kötött ki, most pedig a Csillag születik 4. szériájában is láthatjuk zsűritagként. A tévés szereplések mellett zenekarára, az Emil.RuleZ!-re is jut ideje, most dolgoznak egy új albumon.

Hiába szerepel Hajós András majdnem 10 éve a tévében, rádióban, mégsem állandó szereplője a bulvársajtónak, ahogyan sokan mások örömmel megtették és teszik is hétről hétre. A politika már régóta érdekli, a zene is. A Heti hetes című műsor számára egyfajta fórum, ahol őszinten elmondhatja a véleményét mindenkiről, az Emil.RuleZ! pedig egy olyan hobbi, ahol másik szenvedélyének, a zenének élhet. A Momentán Társulat által szervezett Improvizációs Fesztiválon először lépett a közönség elé Hajós, akivel fellépése előtt beszéltünk, majd az előadását is megnéztük.

Hajós elmondta, nem készült az Improfesztiválra, ami tök logikus, hiszen ez a rendezvény, mint a neve is mutatja, a rögtönzésről szól. Egy konkrét terve volt csak: a közönséggel együtt egy dalt írni, ami sikerült is. A tévés azt is elárulta, miért nem lett bulvárceleb belőle: az elmúlt években sajtón keresztül a közvéleményt igyekezett mindig is arra kondicionálni, hogy van egy határ, amin belül együtt lehet vele működni, de azon túl nem. "Amennyiben hazugságokat írnak rólam a bulvárlapok, akkor a legbölcsebb, ha nem tagadok, nem magyarázkodom, hanem egész egyszerűen leszarom" - vallja, és így egy csomó fejfájástól meg tudja kímélni magát. Ráadásul foglalkozhat helyette azzal, amit igazán szeret: szerepelhet, biciklizhet, zenélhet vagy úszhat. Ennek ellenére nem egy sportőrült: „Büszke vagyok és lusta: ez a killer combination.”

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek