Sugárözönben 2.

sugarozon-alvasproblema-smallA Curry feltölt és pozitív, de ha az energiaháló rácspontjaiba kerülsz, káros hatások érik az idegrendszered – radiesztézia a Díványon, második rész: a sugárzások fajtái, hatásai, pálcák és Geiger-Müller számlálók.


A legkárosabb élettani hatást a geológiai törésvonal sugárzások válthatják ki. A földkéreg mozgása, a rétegek eltolódása révén kialakuló törésvonalak mentén létrejövő sugárzások veszélyesek lehetnek, mert ha ércteléreket rejtenek, akkor radioaktív ionizáló sugarakat bocsátanak ki magukból. Ezen sugárzások „nyomvonalát” pálcával lehet kimérni, az erősségükről pedig Geiger-Müller féle műszer ad tájékoztatást.

Az egyik leggyakrabban előforduló földsugárzás a vízérsugárzás. Úgy jön létre, hogy az esővíz, a megolvadt hó beszivárog a talajba, utat tör magának és a földfelszín alatti vízfolyásokat alkot. A víz önmagában nem sugároz, hanem módosítja a Föld belsejéből kiáramló energiákat, amelyek viszont, ha huzamosabb ideig tartózkodik - például fekszik - bennük az ember, betegségeket okozhatnak. A káros hatásnak különféle jelei lehetnek, például álmatlanság, nyugtalan alvás, felkeléskor elnehezültség érzés, gyakori fejfájás, reumatikus fájdalmak, gerinc-, szív- és idegbetegségek, továbbá emésztőszervi problémák.

Szintén ismert földsugárzás-fajta a Hartmann-sugárzás. Ez egy szabályos alakzatot mutató, térbeli energiarács. A magyar Hernádi Mihály fedezte fel elsőként, de mivel Ernst Hartmann professzor szabadalmaztatta, róla nevezték el. A Hartmann-háló a Föld magmájának a sugárzása, É-D-i és K-Ny-i ingersávokból áll. A radiesztéták megfigyelései szerint a Hartmann sávok főként fejfájást, szívpanaszokat, gyulladásos megbetegedéseket, látás- és halláskárosodást, ízületi gyulladást és meddőséget okozhatnak.

Az úgynevezett Curry-sugárzás négyzethálót alkot. Pozitív része energiával tölti fel az embert, a sávok kereszteződései, a Curry pontok azonban károsak, az idegrendszerre hatnak, pánikbetegséget idézhetnek elő.

A Szent György- és a Ley-vonal sugárzások a Föld mágnesességéből adódó szabályos hálók. Az előbbi a Föld idegáram rendszere, az utóbbi pedig az azt kísérő, lineárisan előrejelző vonal. A tapasztalatok szerint a Szent György sugárzás, - melyet a keleti kultúrában sárkányáramok néven emlegetnek és régen kultikus helyeket, templomokat építettek ide - gyógyító hatású lehet, egy-két hetes benntartózkodás az immunrendszer felerősödését eredményezheti. Huzamosabb ideig azonban nem ajánlatos benne tartózkodni, mert a szervezetet túltöltheti. Hosszú távon idegrendszeri tüneteket, magas vérnyomást, magas vércukorszintet, sejtburjánzást, migrénes fejfájást, különféle emésztőszervi bajokat okozhat. A Ley-vonal élettani hatása viszont minden esetben negatív: kimerültséget, fáradékonyságot, fejfájást okozhat.


Folytatjuk. Következő cikkünkben arról lesz szó, hogyan kerülhetjük el a sugárzónákat. Kitérünk arra a kérdésre is, mit higyjünk erről az egészről, milyen bizonyítékok szólnak a radiesztézia igazsága mellett (és esetleg ellen).


Cikkünk első része:

A földsugárzások alaposan megkeseríthetik az életed, de hogy pontosan hova is helyezd az ágyad, azt csak a pálcás/ingás emberek és a kutyád tudják – radiesztézia a Díványon, első rész: általános bemutató. | Sugárözönben 1.


Oszd meg másokkal is!
Mustra