Sugárözönben 1.

A földsugárzások alaposan megkeseríthetik az életed, de hogy pontosan hova is helyezd az ágyad, azt csak a pálcás/ingás emberek és a kutyád tudják – radiesztézia a Díványon, első rész.

Jól alszol? Amikor felkelsz friss és kipihent, netán fáradt és nyomott vagy? Utóbbi esetben az ágyad helyén nagy valószínűséggel valamiféle földsugárzás mérhető. 

Régen az emberek gonddal választották ki ágyuk helyét. Megfigyelték, hol szeret lenni a macska és hol a kutya. Ahova a kutya feküdt, oda tették az ágyat, ahova meg a macska... nos, azt a helyet különösen elkerülték. Az állatok ugyanis eltérő viszonyt ápolnak a földsugárzásokkal. A méhek szeretik, de hangyabolyokra is ilyen zónákban lelhetünk. A növények között találunk olyanokat, amelyekre a földsugárzások káros hatással vannak, míg mások kifejezetten kedvelik, igénylik azokat.
 

De mik is ezek a rejtélyes földsugárzások?

Az elmélet szerint minden test, az égitestek, így maga Föld is különböző erősségű sugarakat bocsát ki magából. E rezgések a földsugárzások, melyek többnyire gyenge intenzitásúak, az élőlények azonban érzékelik azokat. A sugárzó zónák hatással vannak rájuk, befolyásolják életfunkcióikat – vannak köztük az élő szervezetek számára hasznosak és károsak is.

A földsugárzásokat terjedésükben sem a talajvíz, sem pedig egyéb vízfolyás nem akadályozza meg, fölöttük éppúgy kimérhetők, mint a talaj felett. Hatásuk a tíz emeletes toronyház tetején is tapasztalható.
 

A sugárzások fajtái

Két fő fajtájuk ismeretes: a szabályos alakzatot mutatók, ilyen a Hartmann-, és a Curry-sugárzás, és a szabálytalan alakban megjelenő vízér-, és a geológiai törésvonal sugárzás. 

A radiesztézia régen kőzetek, nemesfémek és víz kutatására szolgált. Ma a test energetikai felépítésének vizsgálatára, betegségek diagnosztizálására is használják.

Létüket a klasszikus tudomány nem tudta mérésekkel igazolni. A radiesztéziában – azaz sugárérzékelésben - jártas személyek manapság hasonlóan mérik ki a sugárzónákat, mint az ókori Egyiptomban vagy Kínában tették. Azaz a pálcás vagy ingás módszerrel.
 

Elméletek

A földsugárzások káros hatása hatása bizonyos elméletek szerint azon alapszik, hogy a sejtfal két oldala ellentétes töltéssel rendelkezik, s ezt a természetes polaritást zavarja meg a földsugárzás.

Az ingás és a pálcás mérés sokak számára nevetségesnek tűnik, pedig e módszer működési elvének is megvan a magyarázata. A bőrünkön lévő idegvégződések érzékelik, az idegpályák pedig közvetítik az agynak a megváltozott mágnesességű teret, testünk izmai pedig minderre szemmel nem látható izomrándulással reagálnak. Ezt teszi láthatóvá az inga, illetve a pálca. 

 

Folytatjuk


Oszd meg másokkal is!
Mustra