Nézegess aurát! 4.

aura4Kedves jövőbeni auralátó, tanulmányaidban fordulóponthoz érkeztél. Ha most mindent elég ügyesen csinálsz, meglátod az aurát. Megint csak az előkészületekkel kezdjük. Először is csinálj egy kis rendet, kuplerájban nem lehet koncentrálni.

Ha szép rend van, húzd be a függönyt, ne süssön a szemedbe a nap. Kapcsolj fel egy-két kislámpát, gyújts gyertyát, hogy kellemes, puha fények legyenek a szobában. Úgy helyezkedj el, hogy semmi ne világítson a szemedbe, a fények inkább a hátad mögül érkezzenek.


Ujjgyakorlat kezdőknek

Most nyújtsd ki a két mutatóujjadat, és érintsd össze őket. Nézd a két ujjad hegyét tíz másodpercig. Most lassan, nagyon lassan távolítsd őket egymástól. Egy finom fényvonalat fogsz észlelni – az ujjaid folytatását. Olyan, mintha összekötné az ujjaidat. Ahogy a két kezed távolodik, úgy vékonyodik a vonal. Ha már vagy másfél-két centire vannak egymástól az ujjaid, a vonal talán eltűnik. Gyakorlással azonban elérheted, hogy akár tíz-tizenöt centis fényvonalat is húzhass.
Vigyázz, mert amikor először megpillantod az ujjaid között húzódó aurát, úgy megörülsz majd, hogy nyomban ráfókuszálsz. Ha így lesz, az aura eltűnik. Ne feledd, az előző részekben megismert auralátó embert nemhiába hívtam „Bambán Látónak”. Ne akard látni a titkot, csak engedd, hogy meglásd!

Jó gyakorlást!

(Ha mégsem sikerült látnod az energiavonalat, tegyél magad elé egy fehér papírt, és az elé tartsd a kezed.)


Tenyérgyakorlat haladóknak

Ha már ügyesen tudod nyújtani a két mutatóujjad közötti fényvonalat, próbáld meg mind a négy, szétnyitott ujjad között meglátni őket. Ha a társad is „kéznél van”, figyeljétek meg egymás vonalait is. Sikerült? Na látod, most láttad először valaki másnak az auráját. És ez még mind semmi!

Érintsétek össze az ujjaitokat, és nézzétek meg a kettőtök közös energiavonalait. Ugye, milyen romantikus?


Van otthon narancs?

Ha van otthon narancs, akkor már csak egy sima A4-es kell, és indulhat a kísérlet. Ha sikerül, színes aurát fogsz látni. Lazítsd el magad, ügyelj a szobába áramló fényekre, majd kezdd el nézni a narancsot. Csak ügyesen, bambán. Az se baj, ha kicsit alá- vagy fölénézel, és bebandzsítasz. Az a lényeg, hogy ne felfalni akard a szemeddel, csak stírölni, lazán. Talán ez egy kicsit gügyén hagzik, de próbáld szeretettel nézni szegény narancsot. Gondolj ara, milyen csodálatos kis teremtmény, szép naracssárga, belül zaftos, kívül ragyás, jaj, de szeretlek, te helyes kis narancs! Valahogy így. 
Egy idő után gyönyörű, türkizkék foltot fogsz látni körötte, mintha beszíneződött volna az árnyéka. Ez az ő aurája.

Ha kigyönyörködted magad, hámozd meg, és nézd meg hámozatlanul is, milyen színű az aurája. Aztán, ha már eleget nézted, akár meg is eheted…

Folytatjuk!

 

Felhasznált irodalom: 
Richard Webster:
Az auralátás gyakorlata

 

A korábbiak:

Nézegess aurát! 3.

Nézegess aurát! 2.

Nézegess aurát!

Oszd meg másokkal is!
Mustra