Abortált lelkek

A szellemtan tanítói szerint sok lélek már a fogantatása előtt tudja, hogy mi lesz a sorsa (így aztán még egy abortusz sem éri váratlanul) –  léböjt és szótlanság az elvesztés kiheverésére.

cikk-tipus-altalanos

Az abortusz kérdése örök vita tárgya. Általában világnézetre, emberi jogokra hivatkoznak a művivetélést ellenők és engedélyezők.
 

Ezoterikus szemmel

A világot ezoterikus szemmel nézők nem törnek pálcát egyetlen nő felett sem. Vallják, minden döntésünk jó vagy rossz következményeket vonz. És még az is lehet, hogy lelki fejlődésünkhöz negatív tapasztalat szükséges. 

Az ezotéria tanai szerint a lélek, aki le akar hozzánk születni, már a fogantatás előtt ott kering az édesanya körül. A pszichológia az anyai ösztönök felerősödéseként definiálja azt a jelenséget, amikor a nő hirtelen úgy érzi, hogy lépten-nyomon kismamákba botlik, a babakocsikból a gyerekek neki integetnek, rá mosolyognak. 

De sok – ezoterikusan érzékeny – kismama számolt már be arról, hogy valóban úgy érezte, mintha lenne valaki mellette, körülötte. Az, hogy a lélek mikor kapcsolódik a magzathoz, egyénenként változó. Van olyan lélek, aki már a fogantatáskor, míg mások a születéskor bújnak bele fizikai testükbe. (Általában ez a jellemző, hiszen életünk szempontjából döntő jelentőségű a születés.)
 

De mi lesz a lélekkel?

Ha a leendő anya úgy dönt, hogy nem tartja meg születendő gyermekét, csak a fizikai testet pusztíthatja el. A lélek továbbra is ott marad. Figyelmeztető jel, ha egy nőnek több abortusza van néhány éven belül – az a lélek nagyon szeretne hozzá leszületni, és ha ezt az anya önös okokból nem engedi meg, akkor könnyen előfordulhat,hogy következő életében gyermektelenséggel vagy árvasággal fizet tettéért.  

Ha egy ilyen lélek a fogantatáskor kapcsolódott az embrióhoz és testét abortálták, akkor bent ragad. És addig nem tud visszamenni az asztrális világba, nem tud máshová leszületni – tehát nem tud fejlődni - amíg anyja testéből ki nem szabadul. Ezt az anya érezheti is folyamatos bűntudat formájában, ami az életenergiáját csökkenti – sem a léleknek, sem fogvatartójának nem jó állapot. A szellemtan számukra 21 napos lé- és szóböjtkúrát ajánl, lelkigyakorlattal összekapcsolva. (Mert ennyi idő kell ahhoz, hogy az éteri és a fizikai testünk szétváljon és a lélek kiszabaduljon. Ez olyan érzés, mint amikor elzsibbad a kezünk és elvesszük, ám úgy érezzük, mintha még mindig ott lenne.)

Sok esetben az abortálás, vetélés nem az anya önszántából történik – a szülők vagy a lélek sorsa, hogy a fájdalom által fejlődjön. Ha ez megtörténik, később általában összejön a baba. Ám azt, hogy ugyanaz a lélek jött hozzánk vissza, aki korábban elment, már nem olyan könnyű megmondani.

 

cikk-tipus-linkek

Az abortusz a pszichológus (Tari Annamária) és a rádiós (Horváth gergely, MR2 – Petőfi Rádió) szemszögéből. | Abortusz - szabadság kontra élet

Oszd meg másokkal is!
Mustra