Ma tízmilliószoros erővel élünk

Május 27.-én Dharmacsakra nap van, a tibeti és a maya kultúra szerint ezen a napon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat.

„Ma egy pulzáló energiasugár érkezik egy másik dimenzióból, ami körbeveszi a Földet" - tudtuk meg a tibeti és a maya kultúrában is említett Dharmacsakra napokról szóló hírből. Ez segíti a Földön a gondolatok, érzelmek, tettek, szándékok és cselekedetek megsokszorozódását. Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Idén február 28.-án, május 27.-én, július 15.-én és október 29.-én arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket. A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni. A spirituális emberek azt ajánlják, hogy aki hisz ebben a napban, csak építő, pozitív gondolatokra összpontosítson: a szeretetre, a sikerre, a gyógyulásra, a gazdagságra, a kedvességre, a hálára.

Wheel_of_Dharma._Craftsman_in_Xining_by_reurinkjan

A Dharmacsakra napok magyarázata a következő: „Ezeken a napokon egy pulzáló ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a 2. univerzumban lévő, magasabb dimenziók egyikéből érkezik. A Föld körülbelül 17 órán keresztül marad ebben a sugárban. Ez a sugár a szívcsakrával rezonál. Bár ebben a frekvencia-csoportban is rezeg, felette áll az 1. univerzum (amelybe a Föld is tartozik) színfrekvencia-spektrumának."

Mustra