A tarot a tudatalatti tanácsait közvetíti

tarot_m„Teljesen átadtam magam a kártyákon lévő képeknek. Gyönyörűen mutatták  pontról pontra, mit is jelképeznek az életemben." Önjelölt út- és személyiségkereső kollégánk ezúttal a tarot-tól várt segítséget a jövőjét illetően. Lulu jóshoz megy, 3. rész

A cigánykártyás jósnő és alátó után elkezdett foglalkoztatni annak a gondolata, hogy vajon lehetséges-e az, hogy különböző emberek hasonlókat jövendölnek nekem? Komolyan kíváncsivá tett, hogy az első két jóslást megerősítheti-e majd egy harmadik.

A tarot a tudatalattim tanácsait mutatja

A tarot világa mindig is érdekelt. Nádas Nándorról korábban rengeteg jót hallottam, bátran tárcsáztam a számát. Viszonylag gyorsan kaptam hozzá időpontot. Mesterre számítottam, művészbe botlottam.  Nádas Nándor  nem csupán jós, de nagy tudás birtokosa. Egy kis fogalombeli áttekintéssel kezdtük,  vagyis azzal, hogy a tarot kártya a tudatalattim tanácsait mutatja majd meg. A lehetőségeimet, amelyekkel élhetek szabad akaratom szerint. Hozzátette, hogy ezeket az üzeneteket valóra is kell váltani.

A rövid bevezetés után elsőként kielemezte a nevemet. Pontosan világított rá arra, hogy a betűim alapján kissé sok bennem a férfias vonás, arra is rátért, hogy a szakmámban jó helyen vagyok, hiszen a nevem alapján a kommunikáció a számomra megfelelő szakterület. Csüngtem a szavain, és hátradőltem a fotelban.

Húztam három kártyát a nagy arkánum lapjaiból. Gyönyörű, Kazanlár tarot kártyáinak üzenetét így  tolmácsolta: a siker útján, diadalszekéren haladok, ahhoz azonban, hogy beérjek a célba, még dolgoznom kell magamon. A nőiességemen, és azon, hogy megtanuljak nemet mondani, és kijelölni a határaimat. Gyakorlatilag ez teljesen egybevágott az előző két jós tanácsával. Gondolataim a körül cikáztak, hogyan lehetséges ez. Három különböző módszer, mégis ugyanazt az üzenetet kaptam? Emellett már nem mehettem el.

klimt

Fejes az ismeretlenbe

Az utolsó kártyán Bábel tornya tornyosult fölém. Nándor szerint fejest kell majd ugranom az ismeretlenbe. Legyen az egy nagyon jónak tűnő szakmai ajánlat vagy egy új párkapcsolat. Nem kell félnem, lesz hová ugranom, siker vár rám - tette hozzá.

Közölte azt is, hogy a második körben az életem négy fő területét vizsgáljuk meg, és a kis arkánum lapjaiból jövendöljük meg a sorsomat. A pénz, az egészség, a megoldandó feladatok és a szerelem területén. Teljesen átadtam magam a kártyákon lévő képeknek. Gyönyörűen mutatták  pontról pontra, mit is jelképeznek az életemben. A kelyhek lapja tele volt vízzel, ami az érzelmek áradását jelenti. Itt is visszaköszönt az új szerelem, és a gyermekáldás lehetősége. A botok lapjának üzenete szerint az egészségemet ugyan kézben tartom, ugyanakkor szükségem lenne egy kicsivel több mozgásra. Mi tagadás, erre már én is gondoltam - mulattattam magam. Ali baba nézett rám az érmék lapjáról, és egy új munka lehetőségével biztatott. Utoljára hagytuk a legérdekesebbet, vagy legfontosabbat: a kardok kártyáját, és a megoldandó feladataimat. Ismét visszaköszöntek a korábban hallottak: lépésről lépésre készüljek a harcra, tanuljak meg nemet mondani, és így tovább. Ott ültem, és kétségem sem maradt a felől, hogy miután hazamegyek, lesz mit megemésztenem. És ha szeretnék az életemben bármilyen eredményt elérni, nem marad más hátra, mint hogy megfogadjam a tarot tanácsait...


Nádas Nándor

nadasn@freemail.hu

Akkor most megtaláltál!
A tarot mondta meg: kisbabám születik
Mit tanít a tarot az álomról?
Mit tanít a tarot az ártatlanságról?
Mit tanít a tarot a bolondról?
Mit tanít a tarot a bátorságról?
Mit tanít a tarot a befogadásról?
Mit tanít a tarot a belső vezetőről?

Oszd meg másokkal is!
Mustra