Elérkezett az év első kuponos hétvégéje

Elérkezett az első kuponozós tavaszi hétvége, és nemcsak újságos kupont vehet, de két pláza is tart akciós napokat. A Premier Outlet Centerbe is mehet még nagyobb kedvezményekért, és az Edigital meg a Media Markt is készült akciókkal a hétvégére. 

Kuponok

Eljött a tavasz első igazi kuponozós hétvégéje. Március 9-én nyithatja az idei szezont a Mammutban, amihez a kuponokat innen töltheti le a 20-30 százalékos kedvezményekért. Szinte az összes boltban készültek valamilyen árengedménnyel, úgyhogy ha egyébként is a Mammutba tartana a héten, akkor vessen egy pillantást az ajánlatokra.

Ha nem jó a csütörtök, vagy a Mammut nem esik útba, akkor jöhetnek a Joy napok péntektől vasárnapig, ehhez az aktuális Joy magazint kell megvenni. A C&A tavaszi kollekciójára kap 20 százalék kedvezményt, a Book 24-nél könyvet vásárolhat 24 százalékkal olcsóbban, a Müllerbe a 40 százalékos kedvezményes L'Oreal és  Maybelline sminkcuccokért érdemes beugrani, és a remington tartós szőrtelenítő gépet is 20 százalékkal olcsóbban veheti meg, vagy kérhet akár végleges szőrtelenítést is. 

Március 12-én vasárnap pedig az Alleeba várják sok szeretettel ezzel a kuponos ívvel együtt, hogy az ott fellelhető boltokban költse el a maradék pénzét, átlagosan 20 százalékos kedvezménnyel. 

De kuponos akció van az Edigitalnál is március 12-ig: az Inesa Led lámpa 60 százalékkal olcsóbb, aktivitásmérőt 3990 forintért vehet 9990 forint helyett, Huawei telefonokra  és tabletekre 12 százalék kedvezményt adnak, és ugyanennyivel olcsóbbak az Alcatel telefonok, míg a Samsung készülékek 15 százalékkal kerülnek kevesebbe. A teljes listát itt nézheti meg

A Premier Outlet Centerben is vásárlós hétvégét tartanak, ott az eleve kedvezményes árakon felüli akciókat talál, így akár 90 százalékkal olcsóbban juthat hozzá ruhákhoz és kiegészítőkhöz. 

shutterstock 25777810
Shutterstock

Műszaki cikkek

A Emagnál március 10-ig IT és mobil napokat tartanak 40 százalékos akciókkal, LG tévéket pedig 30 százalékkal olcsóbban vásárolhat meg. Lenovo telefonokat és tableteket is beszerezhet, elég nagy akció lesz rájuk, a Lenovo A7010 mobiltelefon például 45 ezer forinttal olcsóbb, így a héten csak 54.900 forintba kerül. 

A Media Marktban akciós hétvége lesz, és még kupon sem kell ahhoz, hogy Full HD tévét, monitort mosógépet és szárítógépet tíz százalékkal olcsóbban, hűtőszekrényt 15 százalékkal olcsóbban, OLED tévéket pedig 18-20 százalékkal olcsóbban vehessen. Ezen felül a Huawei és a Honor telefonok és tabletek árából 12 százalék kedvezményt kap. 

shutterstock 179051354
Shutterstock

Hiper- és szupermarketek

Magyar hét lesz az Aldiban, vagyis tele lesznek a boltok kolbásszal és pálinkával, de akciósak lesznek a tejtermékek, a csuszatészta, sőt még a magyar kártya is. Ha pedig elég magyar terméket vásárol, kokárdát is kaphat, így március 15-én lesz, amit magára tűzzön. A konyhába vehet smoothie készítőt 13.990 forintért, elektromos aprítót 5999 forintért, mini olajsütőt, konyhai mérleget vagy gyümölcscentrifugát is. 

Az Auchanból is a konyháját pofozhatja ki egy kicsit és beszerezhet akciósan néhány új kisgépet, mint például a tízezer forinttal olcsóbb száras Braun botmixert, de akár barkácsszerszámokat, dekorkövet és dekorlécet is vehet, vagy lecserélheti végre a régi villanykapcsolókat, csaptelepeket, tányérokat, étkészletet, lábasokat és serpenyőket. Ha ez nem lenne elég, akkor hűtőket, tűzhelyeket, mosogatógépet, kenyérsütő gépet vagy olajsütőt is vásárolhat még kedvezménnyel. 

Az Intersparban is külön oldalt kaptak az akciós újságban a magyar termékek és a konyhai kiegészítők. Robotgép, tojásfőző, szeletelő és kenyérsütő gép is szerepel az akciós ajánlatok között. De  a szépségápolási szerek között is érdemes lesz érdemes bolyongani, ugyanis a Paradontax szájvíz 34 százalékkal, a Gilette férfi és női borotvakészülékek 20 százalékkal, az Aussie hajápolási termékek pedig 30 százalékkal olcsóbbak. A L'Oreal hajápolási termékek, valamint minden Garnier márkájú termék 25 százalékkal lesz olcsóbb, de ugyanekkora a kedvezmény a Durex óvszereken és az Ajax tisztítószereken is. A hét végén a Panzani tészta és szósz 35 százalékkal, a Maggi ízvarázs és húsvarázs, a  Persil mosópor és a Fa kozmetikai termékek 40 százalékkal lesznek olcsóbbak. A hét elején pedig minden Aquafresh szájápolási termék árából 20 százalék, a Vanish termékek árából 35 százalék jön le, a Glade légfrissítőket pedig féláron veheti meg. 

Ha eddig még nem ültette tele a kertet virághagymákkal, akkor most megteheti, mert a Lidlben talál hozzá bőven akciós darabokat. Itt is bővítheti a konyhai felszerelésének listáját, vehet kerámia serpenyőket, sütőformákat, tartós sütőfóliát, kanalakat, villákat és műanyag tárolóedényeket. Felkészítheti a biciklijét is a szezonra kerékpárlámpával, pedálfordulatszám- és sebességmérővel, vagy sisakkal. A konyha mellett a fürdőszobát is korszerűsítheti, vehet ionizációs hajszárítót, gőzölős hajvasalót vagy manikűrkészletet. Belekóstolhat az Alpok ízeibe akciós virslikkel, kolbászokkal, sajtokkal és joghurtokkal, de tészta, csokoládé, sajt és Almdudler is lesz akcióban. 

Ha tavaszi nagytakarítást tervez, akkor a Tescoba érdemes bemennie, ahol tisztítószerek, mosószerek, öblítők, és gyakorlatilag minden akciós lesz, aminek valami kis köze is van a takarításhoz vagy a tisztításhoz: legyen szó akár arról, hogy a lakást vagy a ruháit teszi rendbe, vagy éppen egy új tusfürdőt vagy sampont szeretne kipróbálni. Persze mindezek mellett az éléskamrát is feltöltheti, hiszen a szokásos akciók sem maradnak el. 

shutterstock 342975584
Shutterstock
Oszd meg másokkal is!
Mustra