Akciófigyelő: rengeteg helyen spórolhat akár 50%-ot is a héten

Összegyűjtöttük, milyen akciókra számíthat a jövő héten, ugyanis hiába, hogy a karácsony még nincs itt, mégis repkednek a féláras kedvezmények, vagy az akár 60 ezer forinttal olcsóbb kütyük. Készüljön arra is, hogy március 8-án nőnap lesz, de semmi gond, hiszen parfümöt is vehet féláron, virágcsokrot is kedvezményesen szerezhet be, sőt az Allee-ban kuponos napot tartanak március 8-án, amire több üzlet is akciókkal készül, sőt néhol még belefuthat a leértékelések utolsó darabjaiba is. 

Elektronikai cikkek

Az Edigitalnál azok járnak jól, akik éppen a házimozijukat szeretnék egy kissé modernizálni, ugyanis házimozi szettet akár 100 ezer forinttal olcsóbban is hozzájuthat. Továbbra is elég jó akció van az újonnan bemutatott Samsung S7 és S7 Edge telefonokra, online rendelés esetén ingyen kap hozzá egy Samsung Galaxy VR-t, vagyis belekóstolhat új telefonjával milyen is az a virtuális valóság. Az Emagnál most Samsung Note 5-öt is vehet 65 ezer forinttal olcsóbban, de az LG G4 is 40 ezer forint kedvezménnyel 139.900 forintért, de az Auchanban is vehet Huawei telefonokat és tableteket, vagy akár Lenovo laptopokat kedvezménnyel, ráadásul kamatmentes hitelre. Ha mosógépet venne, ráadásul olyat, ami szárítógép is egyben, akkor szintén a hipermarketbe menjen, ugyanis az LG készüléke 40 ezer forintos kedvezménnyel kapható. 

GettyImages-495363394
Akos Stiller

Szépségápolás

A Müllerben akciós hetet tartanak például 40% kedvezménnyel árulják a Nautica parfümöt, de a szombatig akár féláron is vásárolhat például Celine Dion vagy éppen Antonio Banderas illatokat, de ha Britney Spears parfümöt szeretne, akkor menjen a Rossmannba, ahol 60%-os kedvezménnyel veheti meg, Tom Tailor és Replay parfümöt pedig a Drogerie Marktban vehet féláron. Ha a drágább parfümök érdeklik, akkor az Emag nőnapi ajánlatai között is szétnézhet, Gucci parfümöt például 8000 forintos kedvezménnyel tud rendelni.    Ha L'Oreal hajfestéket venne, akkor a Rossmannba érdemes beugrani, ott ugyanis 25% kedvezménnyel válogathat a hajfestékek között, de az arcápolókat is ugyanilyen akciósan veheti meg, ugyanitt a Nivea és a Garnier termékek is hasonló kedvezményekkel lesznek megvásárolhatóak. A Dove tusfürdők 33% kedvezménnyel kaphatóak a Rossmannban, a Müllerben Duschdas tusfürdőt vehet 295 forintért. Ha tavaszi nagytakarítást tervez, akkor 50 DM pont beváltása után minden tisztítószert 25% kedvezménnyel vásárolhat meg

Hiper és szupermarketek

Az Auchanban a Monte tejdesszertek 10%, az Eva halkonzervek 15%, a Dove Derma Spa termékek 25%, míg a Dove és Baba habfürdők 25% kedvezménnyel vásárolhatóak meg, a 850 grammos Magyar Tejföl majdnem féláron kapható, a Valdor csirke nuggetsekhez vagy éppen virslihez pedig Star Wars nyomda jár. A Tescoban minden Lipton filteres teát 25%-kal kap meg olcsóbban, a Labello ajakbalzsamok 20%, Glade légfrissítők szintén 20%, Ajax tisztítószerek 25%, Gabi babaápolási míg a Garnier termékek 25% kedvezménnyel vásárolhatóak meg, de nagy borakcióval is készültek. 0%-os THM-mel vehet televíziót vagy akár akciós Playstationt, a dartstábla pedig féláron vehető meg, sőt az F&F ruházati részlegén is 50%-os kiárusítást tartanak. A Lidlben és az Aldiban nőnapra vehet virágot és már elkezdheti a húsvéti készülődést is.  Már ha tudja magát türtőztetni és nem eszi meg idő előtt az akciós tiramisut. A borkedvelők is örülhetnek, a Lidlben ugyanis akár féláron juthat borokhoz. Jön a jó idő és már bátran kimerészkedhet a szabadba futni, amihez vehet ruhát vagy akár cipőt is, de az ocelot mintás kineziológiai tapasz is elég menő. Az Aldiban a gourmet termékekből lesz nagy a választék, de akár játszóházat is vehet a gyerekeknek és a kertápoláshoz vagy lakásfelújításhoz is talál akciós eszközöket. 

shutterstock 216498088
Shutterstock

Egyéb

A Müllerben Lego és Duplo akció lesz szombatig, átlagosan 20% kedvezménnyel veheti meg a termékeket, de például a Star Wars első rendi hősikló 26%-kal lesz olcsóbb. A Shopline-on is érdemes körülnéznie, hiszen 70%-os végkiárusítás van a készlet erejéig, plusz a könyvek is olcsóbban szerezhetőek be. Ha pedig a nőnapra készül, virágokat a Tescoban vehet kedvezményesen, a kis krókuszt például kettőt fizet, hármat kap akcióban viheti akár a munkahelyére is 199 forintos darabáron. Az Aldiban trambulint vehet védőhálóval, ami szintén jó húsvéti ajándék a gyerekeknek, de ezen kívül akár kinetikus homokot vagy waveboardot is vásárolhat. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra