Sírjon idén is a John Lewis karácsonyi reklámján

Két éve medvével, tavaly pedig cuki pingvinnel indította be a könnycsatornákat karácsonykor a John Lewis áruház. Idén sem maradunk sírás nélkül, ugyanis a Business Insider oldalán már megtalálható a legújabb kisfilm, amit kicsivel több mint két perc hosszú és egy kislány, illetve egy idős bácsi kapcsolatáról szól.

A brit áruház kisfilmjét idén is az Adam&EveDDB ügynökség készítette és szokás szerint elég erősen hat az érzelmekre. Az idei videó főszereplője egy kislány, akit Lilynek hívnak és aki egy távcsővel egy Holdon élő idős bácsit kémlel - aki viszont őt (a távolság miatt) nem látja. A cég sajtóközleménye szerint a videó arra hívja fel a figyelmet, hogy az olyan örömteli és érzelmileg intenzív időszakokban, mint például a karácsony is, akadnak olyanok, akik egyedül érzik magukat. Erre ad magyarázatot a zárómondat is, ami nem más, mint a Show someone they're loved this Christmas, azaz Idén karácsonykor mutasd meg valakinek, hogy őt is szeretik. És hogy miként fejezi ki ezt a kislány? A filmecskéből kiderül, nézze csak!

A videó alatt hallható zene egyébként egy Oasis-feldolgozás: egészen pontosan a 19 éves norvég Aurora énekli a Half the World Away-t. Ha pedig tényleg elsírta magát, ne aggódjon: az csak jó

Oszd meg másokkal is!
Mustra