Aldiban nem, Auchanban Sparban és Lidlben viszont vásárolhat vasárnap

Egyre közeledik az advent, amikor a legtöbb áruház felhasználja majd a rendelkezésére álló öt napnyi vasárnapi nyitva tartási lehetőséget. Addig is viszont szerényebb kínálattal kell beérnünk: november 8-án például Aldiba és különálló Tesco üzletbe nem mehet vásárolni, helyette viszont választhat többek között egy csomó Spar, Lidl és termelői piac közül, de Auchanba is mehet.

Az adatokat most is a Mindenárról puskáztuk, ahonnan kiderül: 12 Lidl tart majd nyitva (ennek fele budapesti), 9 Sparba mehet (ebből hatból a fővárosban) és 17 benzinkúton található üzlet (Spar Expressz, MOL Fresh Corner, Tesco és Coop) várja azt, akinek vasárnap jut eszébe, hogy elfelejtett valamilyen hozzávalót a főzéshez. A Miskolciak pedig a Csabai Kapu Auchanba tudnak menni egészen este 8-ig. 

boltok.PNG
mindenar.hu

A Manna és Roni elkényezteti a vásárlókat: összesen 26 boltot nyitnak ki a fővárosban, ezek nagy része a frekventált helyeken található. Ha valaki magyar üzletben szeretne vásárolni, akkor ő 18 CBA és 13 Reál közül választhat. Ezeken kívül több kisebb bolt is nyitva tart most vasárnap: ezeknek a listáját megtalálja ide kattintva - ahol egyébként megnézheti, a termelői piacok közül hol szerezhet be friss élelmiszereket.

Oszd meg másokkal is!
Mustra