Papírzsebkendőből is a saját márkások a nyerők

Ahogyan a mosószerek és öblítők esetén, úgy annak is utánajártunk, hogy hol, mennyiért lehet beszerezni a saját márkás papírzsebkendőket. Örömmel nyugtáztuk, hogy a szemlézett boltokban mindenhol van saját márkás ebből is, sőt, nemcsak van, de rengetegféle: dobozos, 10-es és 100-as kiszerelésű, mintás, kis-, és nagyméretű, balzsamos stb., szóval tényleg színes a paletta. Ráadásul elég nagy az árverseny is a zsepik között, úgyhogy nem kell félni; zsebkendőből nem lesz hiány, ha már aNutella drágulni foglegalább legyen mibe a könnyeinket hullatni.

Ismét az Aldi, Auchan,  Interspar, Lidl, Penny Market és Tesco hatszöget szemléztük. A galériában minden fontos információt megtalál a termékekről, a hajtás után pedig táblázatban foglaltuk össze a lényeget.   

 

Fontos tudni, hogy mindenképpen figyelje a darabárat, mert érhetik meglepetések: például előfordul, hogy a gyártó apró számokkal tudatja, hogy az ő "százas" csomagja valójában csak 90 db zsebkendőt tartalmaz. A korrekt ár-érték arány versenyeztetése okán ezeket a termékeket kizártuk a mezőnyből, a táblázatba csak a valóban száz darabot tartalmazó, három rétegű papírzsebkendők kerültek be. A galériában viszont az összes indulót megtalálja, árakkal együtt.

Papírzsebkendő, sima 100-as, 3 rétegű Mennyiért (kiszerelés/forint) Fajlagos ár (forint/darab)
Aldi 99 0,99
Lidl 99 0,99
Penny Market 99 0,99
Tesco 198 0,99
Auchan 119 1,19
Interspar 229 2,29

Önnek melyik a kedvence? 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti! Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra