Tutira ez az 5 leghülyébb kiegészítő a foci vb-re

Itt a 2014-es foci világbajnokság, ami az egyik legnagyobb világesemény, akár érdekli az embert a foci, akár nem. Tudják ezt a kereskedők is, így ez az az időszak, amikor a legnyakatekertebb árukapcsolásokat tudják a fociláz és a múló kánikula miatt a reklámszakemberek összehozni. Szemezgettünk a legütősebb együttállásokból, mert higgyék el, vannak olyanok, amikhez képest a focis chips vagy sör már smafu.

Foci csirkemell

Mindig is tudtuk, hogy bármilyen ünnep van, a Lidlbe kell menni, hiszen formázott csirkemell falatkák témakörben abszolút nyerők. Ez a foci VB idején sincs máshogy, ugyanis megjelentek a focista (!) alakú panírozott csirkemell falatkák. Nekünk kicsit kannibalisztikus áthallásúak, de ha ön kevésbé érzékeny lelkű, csak rakjon melléjük egy koktélparadicsomot, és még játszhat is az étellel, mielőtt kivégzi! Feszültséget is le lehet vezetni vele, amikor egy kihagyott helyzet vagy egy béna kapufa után szimplán leharapja a csirkefocistájának a fejét. Azt meg már csak mellékesen jegyezzük meg, hogy focista helyett bármilyen sportoló, zenész, vagy akár kolléga is odaképzelhető, szóval a Lidl gyakorlatilag megalkotta a voodoo csirkefalatokat.

Fotó: Lidl
Fotó: LidlLidl

Foci jégkrém, csipsz, és kézműves csokoládélabda!

Meccs közben valamit nassolni kell, ez alap, de nehogy már a vébéhez valami mezei, focimentes sört vagy csipszet fogyasszon, ha egyszer talál tisztességes, focis csomagolású sört is?! Sőt, vehet hozzá kimondottan a VB-re készült ízvariációjú chipseket is! Na, de mi lesz az édességgel? Azt hitte, majd csak úgy eszik egy jégkrémet, aminek semmi köze a focihoz, mi?! Kizárt, úgyhogy vegyen csak szintén a Lidlben focis jégkrémet, a kézműves gasztronómiára gerjedők pedig a valódival szinte egyező méretű, focilabda alakú kézműves csokit.

Fotó: Lidl
Fotó: LidlLidl

Foci pendrive

Igazából mi sem nagyon értjük az összefüggést, de valami olyasmi állhat a focistás, illetve focilabdás pendrive mögött, hogy mi másra is menthetné mondjuk a felvett meccseket, vagy éppen a tippeléseit tartalmazó dokumentumot, vagy egyáltalán, a VB ideje alatt bármit, mint focis pendrive-ra. Ha nincs igazán kedvence, akkor választhatja a sima focilabdásat, ha pedig megvan ki a kedvenc játékosa, akkor az őt formázó figurára is mentheti adatait.

Fotó: tonerhaz.unas.hu
Fotó: tonerhaz.unas.hutonerhaz.unas.hu

Focis sütőforma

Nem kell miniszterelnöknek lennie, ha saját stadiont szeretne, egyszerűen süssön magának focipályát, majd egye meg. Erre nagyon jól jöhet a focipálya sütőforma, és mennyivel olcsóbban kijön! A pálya mellé süthet labdát is, és ha eddig azt hitte, hogy ilyesmi egy szimpla, kerek tortaformával is megoldható, akkor nagyon téved, hiszen legalább kétszeres áron kell hozzá külön focis tortaformát vásárolnia. Ugyanolyan kereket. Illetve nem ugyanolyant, hiszen ez focis, érti. Ha csak muffint sütne, azt nehogy már sima tányérról akarja fogyasztani, hiszen vehet hozzá focis muffintartót, ami máris jobban illeszkedik majd az este hangulatába!

6273822 b98438bd653db00a4dda4f1575aac20c o
shopline.hu

Lábszár korsó

Kicsit morbid, de olyan korsót, ami ennél jobban kifejezné az egész vébé-giccskult lényegét, egyszerűen elképzelni sem tudnánk! Ne elégedjen meg annyival, hogy a kedvenc csapatának logójával díszített korsóból issza a sört, vagy esetleg dobozból. Igya focistalábból! Ha 5 üveg sört vásárol, akkor jár hozzá egy focistaláb korsó, ami térdtől lefelé tölthető tele itallal. Talán a forgalmazó is érzi, hogy ezzel már kicsit túllőtt a pálya szélén, szemérmesen, félreértést színlelve "üveg csizma" termékmegnevezéssel forgalmazzák ezt a csodát, na de ki focizik csizmában? Nem kell szégyellősködni, ismerjük el: ez egy láb, térdtől lefelé.

paulaner box 3-500x500
sorwebaruhaz.hu
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra