Bevásárlólista burzsujoknak: 1,1 milliárdos óra, arany iPhone, hátrakéta

Idén is vásárolhat eszelősen drága ajándékokat karácsonyra, kedves milliárdos, de fantáziaszegény olvasóink, mindenképp olvassák el ezt a cikket, adunk pár tippet!

Ha úgy érzi, a szeretett nő nem örülne eléggé egy luxustyúkólnak, gondolkodjon el a Victoria's Secret Fantasy Bra névre keresztelt, gyakorlatilag csak ékkövekből álló fehérneműjén, vagy maradjon a drága kiegészítőknél és ékszereknél. A férfiaknak sem kell aggódniuk, felírhatják a kívánságlistájukra az 5 millió dolláros órát, az arany borítású hangfalakat, vagy James Bond hátra szerelhető rakétáját.

hub640

Nőknek

Victoria's Secret Fantasy Bra

A fehérneműcég idei bemutatóján az ezévi Fantasy Bra volt a csúcspont. Az Alessandra Ambrosio által prezentált, ékkövekkel kirakott melltartót 2,5 millió dollárért (550 millió forint) lehet megvásárolni. A szuper drága melltartó idén virágmintás volt, 12 és 20 karátos gyémántokkal és egy 21 karátos rubinnal volt felturbózva, ráadásul apró gyémántokkal ékesített díszöv is jár mellé.

Clive Christian Imperial Jubilee parfüm

A jó illatokat mindig is meg kellett fizetni, de Clive Christian megalkotta a világ legdrágább parfümjét. A limitált darabszámú 1300 dolláros (286 ezer forint) üvegcsék különlegességét az adja, hogy II. Erzsébet királynő jubileumára készültek. A királynő 60 éve uralkodik, és ennek örömére 250 darab parfümöt hoztak forgalomba.

parfum

Golden Dreams iPhone 5

Manapság egy iPhone 5 önmagában is örömet okozhat, de a legőszíntébb sikítozást egy 24 karátos aranyból készült példány válthatja ki igazán. A szívből jövő öröm mindössze 3 ezer dollárba kerül (660 ezer forint).

Hermes Kelly Sac-Bijou

Miután már vehetünk 2,5 millió dollárért melltartót, nem meglepő, ha a táskaipar is szeretne felzárkózni. A Hermés éppen ezért a méltán népszerű Kelly és Burkin táskáikat szórták meg ékkövekkel  (1100 gyémántról beszélünk) és arany bevonattal. A táskákból 3-3 darabot készítenek, így jó lesz sietni a vásárlással. Ja, és nem árt előkészíteni időben a 2 millió dollárt (440 millió forint) a hőn áhított táskáért.

Férfiaknak

Hublot óra

A márkás és valóban értékes órák között már önmagában is nehéz napra késznek lenni. Épen ezért segítünk eligazodni, és megmutatjuk, melyik az a karóra, aminek az értékét nem lehet megkérdőjelezni. A svájci Hublot márka a legelképesztőbb darabot mutatta be. Az óra magában foglal 1300 gyémántot, köztük néhány 3 karátos darabot. A szinte kizárólag gyémántból összeálló karóráért 5 millió dollárt (1,1 milliárd forint) kell leperkálnunk.

D&W Hangfalak

A legtöbb férfi mindig is fanatikus, legalábbis ami az audiótechnikát illeti. Éppen ezért nem lőhetünk nagyon mellé, ha a D&W különleges termékeit választjuk. A legmodernebb tehcnológiák mellett a hangszórókat aranyborítással vették kezelésbe. Ezek után természetesen érthető, hogy miért kérnek értük 4,2 millió dollárt (924 millió forint).

hang

F1 szimulátor

Természetesen a kínálatból nem maradhat ki a Forma-1. Azt hihetnénk, hogy felnőtt emberek már nem ülnek be egy szimulátorba, de a versenyautót mintázó, 3 monitorral, 5.1 hangzással felszerelt példánnyal minden bizonnyal kivételt tesznek. A csábító szimulátor ára egyébként kifejezetten baráti, mindössze 119 ezer dollárt kérnek érte (26,1 millió forint).

Jetpack

Ezzel a gépezettel bizonyára egy álmot váltunk valóra. A Neiman Marcus karácsonyi kiadványába is bekerült gép mását először az 1965-ös James Bond filmben, a Tűzgolyóban bukkant fel. A JetLev R200 képes 50 km/h sebességgel repülni és felemelkedhetünk vele 9 méter magasra. A leírás szerint egy tankkal négy órán keresztül repdeshetünk, és 128 kilométert tehetünk meg. A JetLev mindössze 99500 dollárba kerül (21,9 millió forint).

tk3s bm jet 01213886

3D labirintus

Nem csak férfiaknak adható ajándék, de az impozáns látványa miatt mindenképpen érdemes megfontolni. A Superplexus egy háromdimenziós labirintus, amihez a térlátás mellett kézügyességre is szükség van. A játékszer ára a kihívás mértékéhez hasonlóan magas, 30 ezer dollárért szerezhetjük meg (6,6 millió forint).

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek