Most hatezerből megúszhat egy jó bikinit

Szerencsére így augusztus végére megszánt minket a nyár és újra harminc fok körüli hőmérséklettel sokkolja a népet. Egy mázli azért van, általában hétvégén is kitart a jó idő és ilyenkor előlehet kapni a fürdőruhákat és ejtőzni valamelyik vízparton. Ahhoz meg, hogy trendi bikiniben feszíthessen nem kell mást tennie, mint a klimatizált plázában császkálni pár percet és a leárazáson kiválasztani egy vagy több jobb darabot. Mert fürdőruha jócskán akad...

Talán nem meglepő, a leárazások többségükben ötven százalékosak. Van, ahol elég nagy a választék, ám olyan bolt is akad, ahol csak egy-két (felvehetetlen) fürdőruhának engedték le az árát. Ezúttal a WestEndben   néztük a boltok kedvező ajánlatait.

Calzedonia

A biatorbágyi üzlethez viszonyítva kevesebb a fürdőruha, viszont nagyobb a választék. Sajnos a sláger, az „összeválogathatós szett” nincsen leárazva, de ezen kívül minden. Jók a színek és a minták; az eladók előzékenyek, és kérésre kedvesen eligazítanak. Háromszögbikini már van háromezer forinttól, szivacsos teli kosaras 4500 forinttól és a spécibbek (mintásak, díszítettek) hatezertől vihetők. A legolcsóbb bugyi 2250 forint, és 4500-at kérnek a legdrágábbért. A halálfejes cuccok állítólag még mindig menők, szóval, aki ilyen fürdőruhára vágyik, és nem akarja a boltban hagyni a havi cigi-/piaadagjának az árát, most nyugodtan sétáljon be az olasz cég üzletébe: cserébe potom 10 500 forintért a magáénak tudhatja a csillogó remekművet. Méretből már kevés van, ezért nem árt sietni. A Calzedonia az egészen picikre is gondolt: 4-14 éveseknek külön fürdőruha-szekciót állított fel. Igaz, a választék – igazodva a korosztály méretéhez – egészen aprócska, de az árai nem rosszak: egy együttesért háromezret kell fizetni. A megdöbbentő az volt, hogy már a négy éves kislányoknak is készítenek melltartót(!), ráadásul nem is akármilyet! (Fotó a képtárban!) Szexisebbek mint a nagylányokéi. Ki-ki döntse el, hogy mekkora majmot akar csinálni a csemetéjéből (vagy hogy extrém veszélynek akarja-e kitenni).

J.Press

Iszonyatosan kevés leárazott fürdőruha van, és a méretekből sincs nagy választék. Ez volt az első üzlet, ahol azt tapasztaltuk, hogy van új(!) fürdőruha-kollekció! Ellamentáltunk azon, hogy minek kell egy szezon alatt – ami ugye, általában három hónap (idén ennek sikerült alig pár hétre leszűkülnie) –, két, egészen hasonló gyűjteménnyel előrukkolni, és arra a következtetésre jutottunk, hogy csak így lehet túladni az el nem kelt árun. Egyébként a leárazás is szemérmetlenül gyenge, a 10 999 forintos szett árát nagy kegyesen 8390-re csökkentették. Ám van egy extra meglepetése a boltnak. Fekete, cégemblémás kis dobozt ad ajándékba – 199 forintért. Milyen kedves gesztus... Mindezekről megnézheti a képeket a galériában.

Lagoon

1250 forint körüli összegért van felső és alsó is, csak éppen XL-es méret alatt már nemigen maradt semmi az üzletben. Az idei divattól messze van, a szezont ciki benne végignyomni, de egy egynapos kiruccanáshoz a Palára megteszi. Tehát a bolt kínálata felejtős. Ezen túlmenően volt egy dolog, ami felkeltette az érdeklődésünket. Az üzlet bejárata fölött – mintegy a logó kiegészítéseként – nagy betűkkel virít: „handmade” (lásd a képtárat!). Ugyan tudjuk, hogy mit jelent, de kíváncsiak voltunk, hogyan értsük ezt egy fehérneműbolt esetében, így hát megkérdeztük az egyik, kedves és szemtelenül fiatal eladólányt. Jött is a roppant egyszerű és bármit-gondoltunk-de-ezt-azért-nem-válasz: „magyar termék”.  Aztán a kolléganője a segítségére sietett, és ketten kiokoskodták: Magyarországon  van a varroda, ahol a termékeik készülnek. Ámen!

Dinasztia

A piciny portál környezetét főleg nagyméretű fotókkal, míg a boltot zsúfolásig töltötték áruval; ezzel szemben ehhez a névhez, illetve kirakathoz sokkal előkelőbb lenne egy tágasabb, grandiózusabb üzlet (ezt sugallja a kirakatban Sinkovits Imre ajánlása is). A második csalódás a próbafülke volt, de erről később. Az eladó csajszi segítőkész volt, és akkor sem csodálkozott, amikor – pusztán, mert leárazásra került – egy, két mérettel kisebb fürdőruhát kíséreltünk meg felpróbálni. Szegény, valószínűleg már sok mindent megélt… A fürdőruhák nem rosszak, bár messziről jobban néztek ki. 6490 forintért lehet már együttest venni, és az egyik legszupercukibb bikini is itt kapható: egy szalmaszoknyás hawaii lány díszeleg rajta. Rózsaszín és kék színben is van. Felfedeztünk egy jó színű neon zöldet is, de az csak kis méretben volt. Azért, egyikünk felpróbálta, hátha… nem jött be! Apropó, a próbafülke roppant szűkös, és szörnyen emlékeztet az AsiaCenteresekre.

Mystica Moda

Már a WestEnd körfolyosóján sétálva – messziről kiszúrtuk a boltot. Elképesztően jól nézett ki a sok neon fürdőruci az üzletben. Izgatottak lettünk, ezért begyorsítottunk, de talán nem kellett volna. A kirakatban egy kalocsai mintás darab pompázott, amitől egy kicsit hátrahőköltünk… ráadásul, ha még ezt lehet fokozni, e bóvlibbnál is bóvlibb darabnak az anyagára egyszerűen rányomták a virágos mintát. Úgy látszik, a hímzés már túl drágának bizonyult volna. Mindegy, a neonszínűek továbbra is izgatták a fantáziánkat, ezért benéztünk ide is, bár éreztük, nem ez lesz a mi helyünk… Felpróbáltuk a zöld és a rózsaszín rikítókat, de sajnos, csalódnunk kellett (ebben is). A melltartó kosarának anyaga és kialakítása miatt olyan volt a lány cicije, aki felpróbálta, mintha palacsintasütővel nyomták volna le; úgy buggyant ki a melle a melltartó széleinél… Nagyon sajnáltuk, hogy nem tudtunk hazavinni innen semmit, pedig az árak is jók: 3990, 4990 forintba kerülnek a hivalkodó szettek. Ön szerint ciki a neon fürdőruha?

Tezenis

A WestEndben van a legjobb Tezenis – ezt bizton állíthatjuk! Szellős, kulturáltan berendezett: a de-jó-ide-bejönni érzést kelti. Az már csak álomszerű, hogy az – egyébként is olcsó – termékeket hetven százalékkal leárazták. A fürdőruhák helyesek, de sajnos esélytelen, hogy 75B-nél nagyobb mellre találni megfelelőt. Háromezer forintból nagyjából kihozható egy egészen vállalható darab; ennyiért még a hülyének is megéri. Ha másra nem is használja, tökéletes viselet lehet akár a nyári takarításhoz vagy gyantázáshoz.

H&M

Megdöbbentő volt a felismerés: VÉGE A NYÁRNAK!… legalábbis a svéd cég szerint. Egy darab fürdőruhát sem láttunk, viszont megérkezett az őszi ruhakollekció!

Marks & Spencer

Az angol boltban szokatlan, hogy ne jelenjen meg eladó, most mégis ez történt. Kivételesen nem bántuk, mert így legalább tudtunk fotózni. Alig pár tankini és kétrészes lóg az állványokon. A felsőkért 5990 forintot, az alsókért 3990 forintot kell kicsengetni. Érdekes, hogy van olyan alsó és felső is, aminek nincsen párja. Ez egy kicsit ciki, mert az összevissza-mintást egy másikkal kombinálni nem a legszerencsésebb dolog. Igaz, idén a „mindent mindennel” a divat, de azért létezik jó ízlés is…  Itt több a tankini, mint a kétrészes, de sajnos még leárazva sincs tízezer alá egy sem! Különös, hogy a legtöbb felsőhöz teljes, amolyan nagyis bugyi van csak, valószínű, már csak ezek maradtak meg leárazásra. Nagy kár, mert van pár szuper trendi felsőjük! (Fotók a képgalériában!)

New Yorker

A kínálat elég béna, viszont árban vetekszik a Tezenissel: 1490 és 2990 forint között mozognak a bikinik. A méretválaszték is meglehetősen szűkös, amiből viszont van, na, az sosem fog elfogyni!

  Triumph

Szintén kellemesen csalódtunk a plaza üzletében a múltkori biatorbágyi outletmustra tapasztalatai után. Óriási a felhozatal fazonban, színben, méretben és árban egyaránt! Negyven százalékkal leértékelték a fürdőruhákat, és nagyon klasszakat lehet venni már kilencezer forint körül. Muszáj megemlíteni, hogy a próbafülkében adagolós törlőpapírt (zsebkendőt) helyeztek el, és egy szabad használatra bocsájtott dezodor árválkodik. Ez mindenképpen kedves ötlet; a zsepi különösen a téli időszakban nagyon jól jöhet, feltéve, ha még akkor is ott lesz… (Rengeteg képet talál a galériában a Triumphos termékekről!)

Debenhams

Ebben a boltban is hetven százalékkal olcsóbban lehet most a nyári cuccokhoz jutni; van tankini, kétrészes és egybefürdőruci is. A harsány színektől a felejthető barna és rózsaszín alapon díszelgő párducmintás fürdőruhákon át – bárki megtalálhatja a szívének legjobban tetsző darabot, és még mélyre sem kell nyúlnia a pénztárcájában: alig ötezer forintot kell fizetni értük. Persze van olcsóbbért is. Az előbb említett szörnyűséget például már 2160 forintért hazaviheti.

Camaieu

Akkor szerettük meg, amikor a teltkarcsú nőkre való ruhák-mustra alkalmával felfedeztük ezt az üzletet. Bár a környezet nem annyira kellemes, az eladók kedvessége ezt is feledtetni tudja. De tényleg, még nem fordult elő egyszer sem, hogy levegőnek néztek volna minket (egyik üzletükben sem!). Sajnos, fürdőruhából már elég kevés van, és nyilván nem is a legjobbak maradtak meg, de hétezer forint körül még találni pár hordhatóbb darabot. Azt nem mondhatni, hogy a visszafogottabb színvonalat képviselik: inkább tiniknek és hippiknek ajánlanám őket, és nem árt az erősen napbarnított test sem ezekhez a színekhez.

A Victoria's Secretben nemcsak a modellek lélegzetelállítóak

A világhíres amerikai cégnél már hetek óta tartanak a fürdőruha-leárazások, és csodálatosabbnál csodálatosabb darabokat kínálnak teljesen normális áron! Az egyik, általam kedvelt fazonú bikinit most harmincegy dollárért (6913 forint) már meg lehet venni, és 15(!) különböző minta közül lehet választani! Van nagy mellre, kis mellre, állapotos nőre, szuper szexi és szuper trendi fürdőruha is. Érdemes átböngészni az oldalakat és rendelni is. Mi eddig még nem csalódtunk sem a minőségben, sem a szállításban!

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Oszd meg másokkal is!
Mustra