A szürkéskék az új trend a lakberendezésben

A trendelőrejelzések egyik nagy szaktekintélyének tartott francia Nelly Rodi után a vezető festékmárka, a Dulux is előrukkolt a 2017-es év trendszínével: ez szerintük a “Steel Symphony 2” fantázianéven futó szürkéskék árnyalat lesz – írja az Elle.com. A szakemberek által meghatározott új trend az arany okkersárgát és a semleges pasztell színeket váltja majd a sorban.

Búcsút inthetünk a harsány színeknek 2017-ben!
Búcsút inthetünk a harsány színeknek 2017-ben!Dulux

“A szürkéskék gyönyörű, időtálló és sokoldalú. Attól függően, hogy mire használják, tökéletesen megragadja a pillanat hangulatát és meghatározza a 2017-es évünket” - mondja a Dulux munkatársa, Heleen van Gent a divatvilág farmertrendjeihez igazodó árnyalatról, ami várhatóan nemcsak a falakon, de a különféle lakberendezési tárgyakon és konyhai, illetve fürdőszobai kiegészítőkön is visszaköszön majd.

Nyugalmat áraszt az új trendszín.
Nyugalmat áraszt az új trendszín.Dulux

A merész, de a mindennapokba könnyen beépíthető szürkéskéket mi könnyebben el tudjuk képzelni az otthonunkban, mint a tavalyi sárgás árnyalatokat, de a Dulux szobakifestő applikációja, a Dulux Visualizer azokra is gondolt, akit még mennének egy-két kört a tökéletes szín kiválasztásáig. És ön mit gondol a Dulux új, kissé költőiesre sikerült 'Life in a New Light' elnevezésű vonaláról? 

Szerintem...

Elsőre talán kissé komornak tűnik.
Elsőre talán kissé komornak tűnik.Dulux
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek