Lakberendezzen az Instagramról!

“Nincs semmi a házadban, ha semmiről nem gondolod azt, hogy hasznos vagy szép” – jegyezte meg egyszer az angol Arts and Crafts mozgalomhoz szorosan köthető művész, William Morris, aki szerint olyan dologgal sincs értelme foglalkozni, ami nem feltűnően szép. Elképzelhető, hogy ezen a vonalon indult a sleek-mag.com szerkesztője is, mikor összeállította Instagram ajánlóját a legtrendibb lakberendezési lapokról és skandináv stílusú üzletekről, ami alapján mi is elkészítettük a saját listánkat. A hajtás után mutatjuk a kedvenceinket!

NOMESS Koppenhága |@NOMESSCPH

A koppenhágai Nomess márkát 2007-ben alapította az ikonikus dán dizájnért és a letisztult, elegáns formákért rajongó Suzanne Potts. A brand több, mint 25 ezer követőt számláló Instagram oldalán számos olyan praktikus és könnyen kivitelezhető tippet találni, amit egy hétvége alatt szinte bárki eltud készíteni.

Coqui | @COQUI_COQUI

A 19 ezer követőt számláló Coqui kiváló szín, forma és anyag inspirációforrás. Az oldalon nem nehéz elmerülni az antik bútorok, vintage divatfotók és kortárs művészeti alkotások világába. Minket azért elkapott a sárga irigység egy-két dizájner bútor és kiegészítő láttán.

Una foto publicada por coqui (@coqui__coqui) el

PAMONO | @PAMONODOTCOM

A 4000 követővel bíró Pamono kissé eklektikusan mutatja be, hogy miről szól valójában a lakberendezési magazin és az arra felhúzott online áruház, ahol világhírú dizájnerek replikáit rendelhetjük be méregdrágán. A Pamono Insta oldalát leginkább a régiségek és a kortárs dizájn rajongóinak ajánljuk.

BORDBORD | @BORDBORD.SE

“Célunk, hogy továbbra is függetlenek tudjunk maradni és kis léptékekben gondolkodhassunk. Ez kellő szabadságot adhat a jövőbeli fejlődéshez és ahhoz, hogy izgalmas együttműködésekben vehessünk részt.” – mondja a 2014 óta létező kis design stúdió alapítója, Camilla Ödmo. A stockholmi márka Instagram oldalán a fiatalos és színes bútorok mellett számos inspirációs fotót is találni.

#bordbord #scandinaviandesign #mimmistaaf #sidetable #bedsidetable #pink #green #interiordesign #madeinsweden

Una foto publicada por @bordbord.se el

APARTAMENTO | @APARTAMENTOMAGAZINE

A 92 ezer Instagram követőt számláló Apartamento magazin vitathatatlanul az egyik legmenőbb belsőépítészeti újság a piacon. A lap olvasóinak valószínűleg az illusztrációkkal tarkított Insta oldal sem fog csalódást okozni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra