Ezekkel az előszobákkal lenyűgözheti a vendégeit

Igaza van a Housebeautiful.com-nak abban, hogy a vendégek az előszoba alapján ítélik meg először az otthonunkat, így az első jó benyomás érdekében érdemes mindent bevetni, hogy elhangozzon az elismerő “Aztaa, te itt laksz?!” kérdés. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen trükköket ajánlanak a neves lakberendezők a témában!

Az elismert New York-i lakberendező, Lindsey Coral Harper például esküszik a zebramintára. Szerinte nemcsak a hálószobát teszi vibrálóvá egy ilyen rajzolat, hanem az előszobát is. A lakberendező nemrég egy XV. Lajos stílusú előszobabútort vásárolt a párizsi bolhapiacon és azt dobta fel egy kis arannyal és zebramintával. A vonalat leginkább belvárosi lakásokba tudjuk elképzelni.

“Szeretem, ha azonnal ér egyfajta benyomás, amikor belépek egy házba” – mondja Thornton Summer, aki szerint nem csak a mediterrán otthonok dizájnjába illeszthető be a kék és a fehér, illetve a sárga. Nemrég például egy floridai ház előszobáját dobta fel kék-fehér kínai porcelánnal, arany keretes tükörrel és sárga perforált ülőkékkel.

A tervező, Christopher Maya egy Temple Newsamben található 1930-as, grúz stílusban épült ház lépcsős előszobáját tette drámaivá ezzel a festményszerű tapétával, amit a legendás De Gournay szaküzletében szereztek be a felújítás során.

A Los Angeles-i lakberendező, Betsy Burnham is szeret az előszobában látványos díszítőelemeket alkalmazni, mint például egy állatmintás szék, távol keleti stílusú porcelánok és a mintás tapéta.

Marshall Watson dizájnernek köszönhetően kiderül, milyen jól mutatnak együtt az egyébként egymást ütő kontrasztok. Ennél a St. Louis-i háznál például meglepően harmonizálnak egymással a bézs, a zöld, és a hidegebb kékesszürke árnyalatok.

Interior pool house * St. Louis #design #interiordesign #decor #marshallwatson

Una foto publicada por @marshallwatsoninteriors el

A Designer Guildnek annyira megtetszett a híres amerikai blogger, Sarah Rose lakásának vidám előszobája, hogy a saját ajánlójába is beválogattta a váratlan, de hatásos lila és mustársárga színkombinációt.

Brightening up the Entryway *#entryway

Una foto publicada por What Sarah Knows (@sarahjrose) el

Állítólag a szürrealizmus inspirálta Benjamin Dhongot ennek a kaliforniai borvidéken található healdsburgi háznak a berendezésekor. A lakberendező a Currey & Companytól szerezte be az arany-fehér lámpát, a kínai asztalt egy bolhapiacon vásárolta, majd lefestette fehérre. Az előszoba falán pedig külön jól mutat a katonának öltözött szarvas képe és az aranyozott keretes kis tükör az ajtón.

"Come on in, have a drink!"...entry hall to my weekend place (note: this room was shot in complete darkness)

Una foto publicada por Benjamin Dhong Interiors (@benjamindhong) el

Egyszerre kelt rusztikus és modern hatást ez az állatszőrrel és fekete-fehér fotókkal feldobott New York-i penthouse lakás, amit állítólag szigorúan a feng shui szabályai szerint rendeztek be. A feng shuiban nem hiszünk, de a látványban igen.

Bill Brockschmidt és Courtney Coleman egy korábbi orvosi rendelőt alakítottak át elegáns manhattani lakássá, aminek az előszobájában méltó helyet sikerült találni Hunt Slonem festményének.

Entry Gallery of Carnegie Hill apartment with iconic Hunt Slonem painting #teal #glossyfloors #huntslonem #housebeautiful #christophersturman #brockschmidtandcoleman

Una foto publicada por Brockschmidt & Coleman (@brockschmidtandcoleman) el

Drámai hatást kelt ennek az Észak-karolinai háznak az előtere, amit Lindsey Coral Harper rendezett be 2015 márciusában. A lépcsőfordulóban látható híres Duquetterie mintát Jim Thompson üzletében szerezte be a lakberendező.

#tbt March 2015 clients foyer #tonyduquette @housebeautiful @francescolagnese bc your walls shouldn't be boring!

Una foto publicada por Lindsey Coral Harper (@lchinteriors) el

Hatásos és inspiráló egy olyan térbe megérkezni, ahol fémlábú, minimalista pad, korántsem minimalista arany faligyertyatartó és óriási, hatásos festmény fogad.

Artful entrance… #SophievonHellermann #painting #HarryBertoia #bench via #ArchDigest photo #ThomasLoof #CHinspiration #carriehayden #haydencollective

Una foto publicada por CARRIE HAYDEN / DESIGN FIRM (@carrie.hayden) el

“Billy Baldwin azt mondta, hogy a sötétebb tónusú tér felől kell haladni az egyre viágosabb terek felé” – magyarázza munkáját a legendás lakberendező előtti hommage-ként Ashley Whittaker, aki egy New York-i apartman felújítása során sütötte el ezt a trendi, kissé pszichedelikus mintájú tapétát.

Thanks @housebeautiful! We love seeing this one again. * * @loof39 @osborneandlittle

Una foto publicada por Ashley Whittaker (@ashleywhittakerdesign) el

Oszd meg másokkal is!
Mustra