Az IKEA szóviccel és mókás bútortervvel válaszolt Kanye Westnek

Zseniális humorral válaszolt az ausztrál IKEA Facebook-felelőse Kanye Westnek, aki korábban felajánlotta, hogy szívesen besegít ötletelni a patinás svéd bútorgyárnak – írja a Deezen magazin. Az ausztrál IKEA egy YEEZY fantázianevű, összecsavarozott ágykeretet küldött szeretettel a botrányhős rappernek, azzal az üzenettel, hogy már nagyon megnéznék, mit talált ki. Sőt, a bútorcég akár híressé is teheti Kanye Westet!

Nem érti, mi ebben a poén? Elmagyarázzuk!

A dolog azzal kezdődött, hogy a napokban Kanye West adott egy interjút a BBC Radio 1-nek, ahol sokáig fényezte az IKEÁ-t: imádja az ágyaikat meg az asztalaikat, és nagyon örülne, ha közösen ki tudnának kitalálni mindenféle dizájnos lakberendezési cuccot, mert azt a fiatalok biztosan megvennék Kanye West neve miatt. A rapper egyébként nem a levegőbe beszélt: korábban már volt hasonló együttműködése az Adidassal – ennek a gyümölcsei a Yeezy sportcsukák. Sőt, a Yeezy maga is egy ruhamárka lett mára, amiben a bomberdzsekitől a kapucnis pulóveren át a limezöld pólóig minden van, ami kellhet a legújabb utcai divat szerint öltöző, menő gettórappereknek.

Az IKEÁ-nál is ismerték Kanye West Yeezy-cuccait, mivel a válaszukban Yeezy-nek keresztelték el a három franciaágyból négy csavarral összegányolt gigaágyat, amivel természetesen arra a gigantikus franciaágyra utaltak, ami a rapper Famous című videoklipjében szerepelt, és többek között olyan celebek (hasonmásai) feküdtek rajta meztelenül egy hatalmas buli másnapját mímelve, mind például Donald Trump, Rihanna, Taylor Swift, Anna Wintour, Chris Brown, Ray J, George Bush, Amber Rose, Caitlyn Jenner,  Bill Cosby, Kanye West nője, Kim Kardashian és persze maga Kanye West.

Az IKEA szóviccelgetős válasza (Híressé tudunk tenni - We could make you Famous!) is a Famous videoklipre utal, ami egyébként óriási botrányt kavart megjelenése után, mivel Taylor Swift azt állította: nem adott rá engedélyt, hogy a rapper leribancozza a dalban, és azt állítsa benne, hogy neki köszönheti a karrierjét. Kanye West és Kim Kardashian viszont azt állítják, megbeszélték az énekesnővel, hogy ez a botrányos pár sor is benne lesz a dalszövegben, sőt, a telefonbeszélgetésüket videóra is vették (amit egyébként tilos megtenni az Egyesült Államokban a másik fél engedélye nélkül, így most is vita van arról, hogy ez a beszélgetés akkor pontosan hogyan is történt).

Oszd meg másokkal is!
Mustra