Megmutatjuk, hogy kempingezhet stílusosan

Hol van már a Quechua sátor és a tűz fölötti bográcsozás? Itt a glamping - (glamour+camping) azaz a stílusos kempingezés. Nem viccelünk, a  a glamorous és a camping  összeolvadásából keletkezett szó pont azt takarja amire gondol. Olyan kempingezést, ahol a körülmények nem a megszokottak. Egy rendes glampingező bort iszik és sajtkóstolót rendez, nem gázégőn melegíti a nescafénak való vizet, hanem előveszi az úti presszó készítő szettjét,  és design párnákon ülve nézi a csillagokat.

Aki kipróbálná a glampinget, az Anglia szerte talál szép, cuki, luxus sátrakat és házakat, de ezeknek az ára meglehetősen borsos. Ha itthon próbálná ki a műfajt, akkor e hét vasárnap ingyen megteheti Noszvajon, ami alig egy ugrás Egertől. Itt rendezik meg ugyanis a Glamping pikniket,ahol ki lehet próbálni, milyen a luxy kempingezés, lehet egy csomó jó étterem főztjéből fogyasztani, és meg lehet nézni Magyarország első fán található kontérnerházát is.

Ja, és Csernus Imre új kávézója is ott van a szomszédban. A rendezvény ingyenes. Ha nincs ideje leugrani, akkor megmutatjuk milyen a glamping életérzés, hátha a kertben kialakítana egy hasonlót. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek