Eladó Sylvester Stallone mediterrán vityillója

Míg Caitlyn Jenner épp nemrég vett házat Malibun (amit azóta pazarul be is rendezett), addig az örök Rocky, Sylvester Stallone inkább szeretne túladni dél-kaliforniai villáján és az ahhoz tartozó óriási birtokon. A 69 éves akciósztár, akinek éppen a vasárnapi Golden Globe-díjátadón adták át a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat a Creed – Apolló fia című filmben nyújtott alakításáért 4,2 millió dollárt (körülbelül 1,2 milliárd forintot) kér a gazdagok lakta La Quintában található 480 négyzetméteres házért.

Közel van Palm Springs és a golf klub.
Közel van Palm Springs és a golf klub.COLLEEN EGAN / architecturaldigest.com

Stallone rusztikus stílusú, mediterrán kastélyában négy hálószoba és négy fürdőszoba található, de a boltíves kapualjak és fagerendák mellett külön érdekessége a háznak, hogy a falakat a színész által készített festmények díszítik.

Rusztikus hangulat Rambóval.
Rusztikus hangulat Rambóval.COLLEEN EGAN / architecturaldigest.com

Az Architectural Digest szerint a Los Angelesi-i pörgéstől távolabb eső kétszintes otthonnak olyan klasszikus és fényűző látványelemei vannak, mint a kőből faragott kandalló, a magas fa mennyezet, az eredeti, húszas évek stílusát idéző bárpult, a napfényes étkező, a környező hegyekre néző medencék és wellness-szekció, a csempézett kerti sütőgető és a fürdőszobából nyíló tágas terasz. Kattintson a másfél perces videóra és járja körbe Sylvester Stallone eladásra kínált rezidenciáját ön is!

Oszd meg másokkal is!
Mustra